Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποδοκίμασαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα

Με διάφορα συνθήματα αντέδρασαν μέλη πολιτικών οργανώσεων, την ώρα που οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτα Δριτσέλη, Σάκης Παπαδόπουλος και Χρήστος Σιμορέλης, κατέθεταν στεφάνι σε εκδήλωση μνήμης που διοργάνωσε ο δήμος Τρικκαίων.

  • Real.gr
Αποδοκίμασαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα
Με διάφορα συνθήματα αντέδρασαν μέλη πολιτικών οργανώσεων, την ώρα που οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κα. Παναγιώτα Δριτσέλη, ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος και ο κ. Χρήστος Σιμορέλης, κατέθεταν κοινό στεφάνι στο μνημείο των πέντε απαγχονισμένων ΕΠΟΝιτών, στην εκδήλωση μνήμης που διοργάνωσε την Τρίτη 18-4-2017 ο δήμος Τρικκαίων.

Τα δύο βασικά συνθήματα που ακούστηκαν είναι: «Τσίπρα, θυμήσου, το χώμα που πουλάς, λευτέρωσε ο Άρης και το ΕΑΜ ΕΛΑΣ» και «Λαέ, θυμήσου, το χώμα που πατάς, λευτέρωσε ο Άρης και το ΕΑΜ ΕΛΑΣ».

Δείτε το βίντεο από το trikalaola.gr:

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο