Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ισραήλ: Σε προεκλογικό σποτ υπουργός ψεκάζεται με το άρωμα «φασισμός»

Το σποτ της υπουργού Δικαιοσύνης Αγιελέτ Σάκεντ πέτυχε τον στόχο του: Να προκαλέσει θόρυβο και συζητήσεις για το πρόσωπό της και το ψηφοδέλτιο του κόμματός Hayamin Hehadash (Νέα Δεξιά), όπου δεσπόζει στη δεύτερη θέση του.

  • Real.gr
Ισραήλ: Σε προεκλογικό σποτ υπουργός ψεκάζεται με το άρωμα «φασισμός»

Κύμα αντιδράσεων προκαλεί η Υπ. Δικαιοσύνης με τα μηνύματα που υποστηρίζει ότι θέλει να περάσει. 

Ένα νέο βίντεο που προβλήθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας στο Ισραήλ, όπου πρωταγωνιστεί μια άκρως κομψή υπουργός ενώ ψεκάζεται με ένα άρωμα που ονομάζεται «φασισμός» έχει προκαλέσει σάλο στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και αντιδράσεις στη χώρα, στο τελευταίο επεισόδιο στη μάχη των προεκλογικών σποτ, όπου επιδίδονται οι υποψήφιοι των βουλευτικών εκλογών.

Δεδομένου ότι τα τηλεοπτικά σποτ πολιτικού περιεχομένου δεν επιτρέπονται παρά δύο εβδομάδες πριν από τις κάλπες της 9ης Απριλίου, τα κόμματα χρησιμοποιούν όσο ποτέ τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. 

Την ώρα που η προεκλογική εκστρατεία μόνο σε πνεύμα λεπτότητας δεν διεξάγεται, το σποτ της υπουργού Δικαιοσύνης Αγιελέτ Σάκεντ πέτυχε τον στόχο του: να προκαλέσει θόρυβο και συζητήσεις για το πρόσωπό της και το ψηφοδέλτιο του κόμματός Hayamin Hehadash (Νέα Δεξιά), όπου δεσπόζει στη δεύτερη θέση του.

Διαβάστε περισσότερα στο real.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v