Αντιδράσεις από τις «γενναίες» αυξήσεις μισθών στη ΔΕΗ

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της διοίκησης της ΔΕΗ να δώσει γενναίες αυξήσεις σε 44 στελέχη της, σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία, όπως επισήμανε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Μπεντενιώτης, που κατέθεσε και σχετική ερώτηση στη Βουλή. Μισθοί των 2.000 ευρώ διπλασιάστηκαν, ενώ άλλες αμοιβές στελεχών της ΔΕΗ φθάνουν να ξεπερνούν τις αποδοχές του αρχηγού των ενόπλων δυνάμε

  • Ant1
Αντιδράσεις από τις «γενναίες» αυξήσεις μισθών στη ΔΕΗ

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της διοίκησης της ΔΕΗ να δώσει γενναίες αυξήσεις σε 44 στελέχη της, σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία, όπως επισήμανε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Μπεντενιώτης, που κατέθεσε και σχετική ερώτηση στη Βουλή.

Μισθοί των 2.000 ευρώ διπλασιάστηκαν, ενώ άλλες αμοιβές στελεχών της ΔΕΗ φθάνουν να ξεπερνούν τις αποδοχές του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων, όταν μάλιστα τα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος αναμένεται να αυξηθούν για χιλιάδες φορολογούμενους έως και 50%.

Το ύψος των αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ καλείται να αποφασίσει η κυβέρνηση. Στόχος της αναδιάρθρωσης των τιμολογίων της ΔΕΗ είναι να αντανακλούν το πραγματικό κόστος, όπως προβλέπει το Μνημόνιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο