Δυσκολίες στην πληρωμή της ΔΕΗ για τους Έλληνες

Ένας στους τρεις καταναλωτές στην Αθήνα δεν μπορεί να εξοφλήσει τα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα να απειλείται με διακοπές εν όψει του χειμώνα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους. Το ποσοστό αυτό στο σύνολο της Ελλάδας φθάνει το 27,62%, ενώ μόνο τον φετινό Ιούνιο 1.094.585 καταναλωτές δεν μπόρεσαν να πληρώσουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ, σύμφωνα με στοιχεία της επιχείρησης. «Οι διακοπ

  • Ant1
Δυσκολίες στην πληρωμή της ΔΕΗ για τους Έλληνες

Ένας στους τρεις καταναλωτές στην Αθήνα δεν μπορεί να εξοφλήσει τα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα να απειλείται με διακοπές εν όψει του χειμώνα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους.

Το ποσοστό αυτό στο σύνολο της Ελλάδας φθάνει το 27,62%, ενώ μόνο τον φετινό Ιούνιο 1.094.585 καταναλωτές δεν μπόρεσαν να πληρώσουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ, σύμφωνα με στοιχεία της επιχείρησης.

«Οι διακοπές ρεύματος λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών έχουν διπλασιαστεί το τελευταίο τρίμηνο» ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο οργανωτικός γραμματέας της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Ρίζος Ρίζος, σχολιάζοντας το δημοσίευμα του Έθνους.

Εκτίμησε, μάλιστα, ότι εάν προωθηθεί άμεσα η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, η κατάσταση θα επιδεινωθεί και η ΔΕΗ θα οδηγηθεί σε αδιέξοδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο