Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Βοήθεια στο Σπίτι Plus» από τον δήμο Αθηναίων

Στόχος είναι οι ευπαθείς ομάδες να εξυπηρετούνται στο σπίτι τους από τους κοινωνικούς λειτουργούς, τους νοσηλευτές και τους βοηθούς του προγράμματος. Με ένα τηλεφώνημα στο 1595 ή στο 210-5277000.

«Βοήθεια στο Σπίτι Plus» από τον δήμο Αθηναίων

Το «Βοήθεια στο Σπίτι Plus», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου, απευθύνεται σε κατοίκους με υποκείμενα νοσήματα και παθήσεις και ηλικιωμένους που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από οικείους τους, αλλά και μοναχικά άτομα που δεν είναι σε θέση να αυτοεξυπηρετηθούν.

Στόχος είναι όλοι οι προαναφερόμενοι να εξυπηρετούνται στο σπίτι τους από τους κοινωνικούς λειτουργούς, τους νοσηλευτές και τους βοηθούς του προγράμματος. Με ένα τηλεφώνημα στο 1595 ή στο 210-5277000 μπορούν να αναφέρουν τις ανάγκες τους, οι οποίες θα καταγράφονται και θα αξιολογούνται από ομάδα ειδικών.

Μέσω του προγράμματος, παρέχεται συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη, νοσηλευτική φροντίδα, οικογενειακή βοήθεια διανομή κατ' οίκον βασικών αγαθών, όπως φάρμακα και τρόφιμα, συσσιτίου κ. α. Τέλος, με το «Βοήθεια στο Σπίτι plus» θα διανέμονται σε περίπου 16.000 ωφελούμενους τα πακέτα τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών του ΤΕΒΑ, πραγματοποιώντας έτσι τη μεγαλύτερη κατ' οίκον εξυπηρέτηση, που έχει υλοποιηθεί ποτέ στον δήμο Αθηναίων.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, σημειώνει ότι: « Δήμος των Αθηναίων είναι οι άνθρωποι της Αθήνας. Κυρίως οι συνάνθρωποι που μας έχουν ανάγκη. Όσοι ζουν μόνοι, όσοι είναι ανήμποροι και όσοι χρειάζονται να πιαστούν από κάπου. Είναι οικογένειά μας και κάθε οικογένεια, στα δύσκολα πρέπει να είναι δεμένη».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v