Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House στηρίζει τον σύλλογο «Φλόγα»

Τα Goody’s Burger House μέσω της πασχαλινής πρωτοβουλίας «Η αγάπη πάντα βρίσκει τρόπο» διέθεσαν μέρος των εσόδων από τις παραγγελίες delivery, ώστε να συνεισφέρουν στην κάλυψη των λειτουργικών εξόδων όλων των ξενώνων του συλλόγου.

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House στηρίζει τον σύλλογο «Φλόγα»

Το ArGOODaki, ο καθιερωμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς των Goody’s Burger House, βρίσκει πάντα τρόπο να προσφέρει αγάπη. Αυτό το Πάσχα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία, βρέθηκε δίπλα σε κάποια παιδιά που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα, και στήριξε έμπρακτα τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Γι’ αυτό τον σκοπό, τα Goody’s Burger House μέσω της πασχαλινής πρωτοβουλίας «Η αγάπη πάντα βρίσκει τρόπο» διέθεσαν μέρος των εσόδων από τις παραγγελίες delivery, ώστε να συνεισφέρουν στην κάλυψη των λειτουργικών εξόδων όλων των ξενώνων του συλλόγου.

Η ομάδα των Goody’s Burger House επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της «Φλόγας» στην Αθήνα μεταφέροντας ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης και ελπίδας, συνάντησε τα παιδιά και τους προσέφερε παιδικά γεύματα και δώρα από τα Goody’s Burger House.

Η Λύδια Τούρλου, Group Brand Manager των Goody’s Burger House δήλωσε σχετικά: «Σήμερα περισσότερο από ποτέ η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας, και ειδικά προς τα παιδιά, αποτελεί προτεραιότητα. Το ArGOODaki των Goody’s Burger House απέδειξε για άλλη μια φορά, ότι είναι το διαχρονικό όχημα για την έκφραση αυτής της αλληλεγγύης. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που στήριξαν την Πασχαλινή δράση του ArGOODaki, και πρόσφεραν αγάπη μέσα από τα σπίτια τους, συμβάλλοντας στη στήριξη του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». Και φυσικά, όπως κάθε χρόνο το ArGOODaki θα είναι και φέτος πιστό στο Χριστουγεννιάτικο ραντεβού του, ώστε να προσφέρει ξανά ελπίδα και χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη».

Εκ μέρους της «ΦΛΟΓΑ», η Πρόεδρος Μαρία Τρυφωνίδου, εξέφρασε τις ευχαριστίες της, σημειώνοντας: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην οικογένεια της «ΦΛΟΓΑ» το ArGOODaki. Με την πολύτιμη συνδρομή του θα καλυφθούν βασικές λειτουργικές ανάγκες όλων των ξενώνων που διατηρούμε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας και να κρατάμε τη φλόγα της αγάπης ζωντανή.»

Μιχάλης Οικονόμου – Μαρία Τρυφωνίδου – Λύδια Τούρλου – Μαριάννα Κωνσταντέλλου – Γιάννης Δημητρίου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v