Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Σάκη Ρουβά με McDonald’s για τα Maestro Burgers

Στη νέα καμπάνια για τα Maestro Burgers, ο Σάκης προσκαλεί τον κόσμο στα McDonald’s να δοκιμάσουν τα νέα απολαυστικά Maestro Burgers: το Maestro Juicy Beef και το Maestro Crunchy Chicken!

Συνεργασία Σάκη Ρουβά με McDonald’s για τα Maestro Burgers

Η McDonald’s υποδέχεται ξανά τον κορυφαίο Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά, για την premium σειρά Maestro Burgers, a Sakis Rouvas selection. Στη νέα καμπάνια για τα Maestro Burgers, ο Σάκης προσκαλεί τον κόσμο στα McDonald’s να δοκιμάσουν τα νέα απολαυστικά Maestro Burgers: το Maestro Juicy Beef και το Maestro Crunchy Chicken.

Τα νέα Maestro Burgers, a Sakis Rouvas selection, περιλαμβάνουν δύο burger:

Το Maestro Juicy Beef Burger αποτελείται από ζουμερό μπιφτέκι βοδινού κρέατος με λαχταριστές σάλτσες, καπνιστό τυρί Scarmoza, φρέσκο κρεμμύδι, lolla και τομάτα, σε αφράτο ψωμί brioche.

Το Maestro Crunchy Chicken Burger αποτελείται από ζουμερό κοτόπουλο με λαχταριστές σάλτσες, καπνιστό τυρί Scarmoza, φρέσκο κρεμμύδι, lolla & τομάτα, σε αφράτο ψωμί brioche.

«Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε ξανά με τον διακεκριμένο καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά, για να γιορτάσουμε τα premium Maestro Burgers. Η συνεργασία αυτή, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους Έλληνες καταναλωτές μας μια μοναδική εμπειρία McDonald’s και να μένουμε πιστοί στην υπόσχεσή μας, να κάνουμε τις απολαυστικές στιγμές εύκολες για όλους (making delicious, feel-good moments easy for everyone)!», αναφέρει η Simona Mancinelli, Managing Director της Premier Capital Hellas.

Η καμπάνια δημιουργήθηκε από τη DDB Athens και περιλαμβάνει τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστή το Σάκη Ρουβά, καθώς και ψηφιακή και υπαίθρια διαφημιστική εκστρατεία, αλλά και επικοινωνία εντός του εστιατορίου.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η McDonald’s έχει δημιουργήσει το digital παιχνίδι “Maestro Melody Challenge”, όπου οι συμμετέχοντες γίνονται μαέστροι και απλά ακολουθούν τη μελωδία με το δάχτυλο και συμμετέχουν στην κλήρωση για 1 από τα 1.000 δωρεάν Maestro Burger McMenu. Το παιχνίδι υπάρχει αποκλειστικά στην εφαρμογή McDonald’s App, στο mcdonaldsapp.gr/stores/

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v