Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θεσσαλονίκη: Έκρυψε τρεις μετανάστες στο πορτ μπαγκάζ, ανάμεσά τους ανήλικος

Στη σύλληψη ενός 45χρονου προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στην Εγνατία Οδό, όταν επιχείρησε να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο. Οι τρεις Αφγανοί, μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος, δεν διέθεταν νόμιμα έγγραφα παραμονής.

Θεσσαλονίκη: Έκρυψε τρεις μετανάστες στο πορτ μπαγκάζ, ανάμεσά τους ανήλικος

Έναν 45χρονο οδηγό συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Τετάρτης στην Εγνατία Οδό, καθώς μετέφερε τρεις Αφγανούς στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, ανάμεσά τους και έναν ανήλικο.

Το όχημα κινούνταν με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη, όταν ο οδηγός επιχείρησε να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, παρά την αντίσταση που προέβαλε ο οδηγός, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οι τρεις μετανάστες στερούνταν νόμιμων εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο