Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Στις 27/4 η αποκοπή της επιστροφής κεφαλαίου στην Πλαίσιο

Την Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 θα πραγματοποιηθεί η αποκοπή του δικαιώματος συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου της Πλαίσιο.

ΧΑ: Στις 27/4 η αποκοπή της επιστροφής κεφαλαίου στην Πλαίσιο

Το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν της σημερινής συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής, ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 θα πραγματοποιηθεί η αποκοπή του δικαιώματος συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου ποσού €0,50 ανά μετοχή, κατόπιν της ισόποσης αύξησης και μείωσης της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας «ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε.» (ISIN: GRS320313000).

H ημερομηνία καταγραφής των δικαιούχων για την εν λόγω εταιρική πράξη είναι η Τρίτη 28 Απριλίου 2015.

Επίσης, κατά τη σημερινή συνεδρίαση εγκρίθηκε:

Η παραίτηση της εταιρίας – μέλους του Χ.Α. «MERIT Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ.» από την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας «F.G. EUROPE Α.Ε.». Ως τελευταία ημέρα Ειδικής Διαπραγμάτευσης επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας «F.G. EUROPE Α.Ε.» ορίζεται η Παρασκευή 24 Απριλίου 2015.

Την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εταιριών «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ», «ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΕ», «ΤΙΤΑΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ», «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ», «COCA-COLA HBC AG», «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.» & «FOLLI-FOLLIE Α.Ε.Β.Τ.Ε.» από την εταιρία – Μέλος «ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕΠΕΥ» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί των εν λόγω κινητών αξιών τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2015.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v