Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Σταθεροποιητικές τάσεις με ΔΕΗ στο επίκεντρο

Σταθεροποιητικές τάσεις αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, ενώ εκτιμούν πως στο επίκεντρο θα βρίσκεται η ΔΕΗ, μετά την ανακοίνωση των νέων τιμολογίων.

ΑΧΕ: Σταθεροποιητικές τάσεις με ΔΕΗ στο επίκεντρο
Σταθεροποιητικές τάσεις αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, ενώ εκτιμούν πως στο επίκεντρο θα βρίσκεται η ΔΕΗ, μετά την ανακοίνωση των νέων τιμολογίων. Πιο αναλυτικά:

Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών αναμένει για την σημερινή συνεδρίαση η Marfin Analysis, η οποία εκτιμά ότι, εκτός των τραπεζών, ενδιαφέρον ενδέχεται να υπάρξει και για τη ΔΕΗ, μετά την ανακοίνωση των νέων τιμολογίων.

Σταθεροποιητικό άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει η Proton Bank, ενώ εκτιμά πως παρόμοιο θα είναι το ξεκίνημα και στη Σοφοκλέους, με τη ΔΕΗ στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Αν και οι πρόσφατες συναλλαγές, τα υπάρχοντα θεμελιώδη και οι πρόσφατες ειδήσεις που σχετίζονται με τα μακροοικονομικά θέματα, δικαιολογούν πλήρως την ανάκαμψη του ΧΑ αυτήν την εβδομάδα, ωστόσο θα πρέπει να αναμένεται πως σταδιακά η αγορά θα χάσει momentum, όπως εκτιμά η Eurobank Sec, που δεν αναμένει αύξηση του όγκου συναλλαγών σύντομα.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε ουσιαστικά αμετάβλητος στις 1.554 μονάδες, καταγράφοντας εβδομαδιαία κέρδη 5,8%, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 116 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο