Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τζανακόπουλος: Ο πρωθυπουργός δεν είπε λέξη για τον κατώτατο μισθό και τις τριετίες

Η πολιτική του κυρίου Μητσοτάκη είναι ένα κράμα αυταρχισμού, νεοφιλελευθερισμού και αυταρχικότητας, δήλωσε από το βήμα της βουλής ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Τζανακόπουλος: Ο πρωθυπουργός δεν είπε λέξη για τον κατώτατο μισθό και τις τριετίες

Με «βέλη» στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως «δεν είπε λέξη» για μία σειρά θεμάτων από το ασφαλιστικό και τα επιδόματα μέχρι τα εργασιακά και την υγεία εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Δεν είπε ο Πρωθυπουργός ούτε λέξη για τον κατώτατο μισθό και τις τριετίες» επεσήμανε χαρακτηριστικά, ασκώντας έντονη κριτική στο ότι το πρώτο βήμα της κυβέρνησης αφορούσε στο ΣΕΠΕ.

«Η πολιτική του κυρίου Μητσοτάκη είναι ένα κράμα αυταρχισμού, νεοφιλελευθερισμού και αυταρχικότητας. Και γι΄ αυτό θα μας βρει μπροστά του» σημείωσε από το βήμα της Βουλής. Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος συνέχισε την κριτική προς τη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας πως «όσα είπε ο Πρωθυπουργός είχαν δεξιότατη πολιτική κατεύθυνση».

Στο μέτωπο της οικονομίας επεσήμανε πως ο Πρωθυπουργός «επανέλαβε τη δεξιά κοινοτοπία ότι η μείωση φόρων φέρνει από μόνη της ενίσχυση της ανάπτυξης. Από τη Θάτσερ και το Ρήγκαν μέχρι τον Τραμπ αυτό έχει αποτύχει» υπογράμμισε .

Συνέχισε τονίζοντας πως με τη φράση «διεύρυνση της φορολογικής βάσης» περιγράφει το ΔΝΤ τη μείωση του αφορολόγητου και κάλεσε την κυβέρνηση να τοποθετηθεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v