ΝΥΤ: Η Deutsche Bank δάνεισε $2 δισ. στον Τραμπ μέσα σε 20 χρόνια

Εδινε υποσχέσεις για ανταμοιβή των τραπεζιτών με ένα Σαββατοκύριακο στο Mar-a-Lago, το ιδιωτικό θέρετρό του στη Palm Beach, στη Φλόριντα, με στόχο να πάρει τα δάνεια που ήθελε. Τι κέρδισαν και οι δύο πλευρές.

ΝΥΤ: Η Deutsche Bank δάνεισε $2 δισ. στον Τραμπ μέσα σε 20 χρόνια

Περισσότερα από 2 δισ. δολάρια δάνεισε η Deutsche Bank στον Ντόναλντ Τραμπ, πριν αναλάβει την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως μεταδίδουν οι New York Times.

H εφημερίδα μίλησε με περισσότερα από 20 πρώην και νυν στελέχη και μέλη διοικητικών συμβουλίων της τράπεζας, τα οποία υπογράμμισαν τον τρόπο με τον οποίο ο Τραμπ κατάφερε να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση από τη γερμανική τράπεζα για περίπου δύο δεκαετίες, παρά τις χρεοκοπίες του και το γεγονός ότι θεωρείτο πελάτης με ρίσκο από άλλες τράπεζες.

Όπως μεταδίδει το CNBC, σε κάποιες περιπτώσεις, ο Τραμπ υπέρβαλε για τον πλούτο του, ενώ έδωσε και υποσχέσεις για ανταμοιβή των τραπεζιτών με ένα Σαββατοκύριακο στο Mar-a-Lago, το ιδιωτικό θέρετρό του στη Palm Beach, στη Φλόριντα, με στόχο να πάρει τα δάνεια που ήθελε.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, ο Τραμπ χρησιμοποίησε τα δάνεια που έπαιρνε από τη Deutsche Bank, για να χτίσει ουρανοξύστες και άλλα ακίνητα, σημειώνουν οι Times. Για τη γερμανική τράπεζα, η σχέση της με τον Τραμπ ήταν βασική, για την ανοικοδόμηση της επενδυτικής τραπεζικής της, σημειώνεται στο ρεπορτάζ.

Ούτε η Deutsche Bank, ούτε ο Τραμπ έκαναν κάποιο σχόλιο.
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v