Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βουτιά για το Bitcoin μετά την επίθεση Τραμπ στα crypto

Το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα του κόσμου έφτασε να χάνει σχεδόν 10%, αγγίζοντας τις 10.175 δολάρια, σύμφωνα μα το CoinDesk. Για λίγο, υποχώρησε χαμηλότερα από τις $10.000, στο χαμηλό των $9.872.

Βουτιά για το Bitcoin μετά την επίθεση Τραμπ στα crypto

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Aπότομη πτώση σημειώνει το Bitcoin, μετά τα σχόλια και την κριτική του Αμερικανού προέδρου, όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα.

Το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα του κόσμου έφτασε να χάνει σχεδόν 10%, αγγίζοντας τις 10.175 δολάρια, σύμφωνα με το CoinDesk. Για λίγο, υποχώρησε χαμηλότερα από τις $10.000, στο χαμηλό των $9.872.

Η αιτία για την πτώση δεν είναι σαφής, αλλά έρχεται αφότου ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι «δεν είναι οπαδός του Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων, τα οποία δεν είναι χρήματα και των οποίων η αξία έχει υψηλή μεταβλητότητα».


Ο Αμερικανός πρόεδρος υπογράμμισε ότι το Facebook ίσως χρειαστεί καταστατικό τράπεζας, εάν επιθυμεί να κυκλοφορήσει το ψηφιακό νόμισμα Libra.

Πρόσθεσε ότι το αξιόπιστο αμερικανικό δολάριο είναι το «μόνο πραγματικό νόμισμα στις ΗΠΑ». «Εάν το Facebook και άλλες εταιρείες θέλουν να γίνουν τράπεζες, πρέπει να φτιάξουν ένα νέο τραπεζικό καταστατικό και να υπόκεινται σε όλες τις τραπεζικές ρυθμίσεις, όπως ακριβώς και οι άλλες τράπεζες», τόνισε χαρακτηριστικά. 

H εικόνα στα ψηφιακά νομίσματα, όπως την καταγράφει το MarketWatch, τις πρωινές ώρες:

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v