Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπ. Μπορίσοφ: Η Βουλγαρία προσελκύει ξένους επενδυτές

«Η χώρα συνεχίζει να προσελκύει ξένους επενδυτές. Μόλις πριν λίγες μέρες άνοιξε ένα κέντρο υπηρεσιών του χρηματοπιστωτικού ομίλου KBC στη Βάρνα, όπου θα δημιουργηθούν περισσότερες από 300 νέες θέσεις εργασίας», τονίζει ο πρωθυπουργός της χώρας.

Μπ. Μπορίσοφ: Η Βουλγαρία προσελκύει ξένους επενδυτές

«Οι προσπάθειές μας αποφέρουν αποτελέσματα. Ανοίγουν νέα κέντρα, έχουμε εξειδικευμένους υπαλλήλους, οι Βούλγαροι επιστρέφουν από το εξωτερικό, επειδή η Βουλγαρία είναι ένα θαυμάσιο μέρος για να ζήσουν», δήλωσε ο πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ, με αφορμή τα εγκαίνια του BOSCH Engineering Centre στο Sofia Tech Park.

Όπως είπε ο κ. Μπορίσοφ, «η χώρα συνεχίζει να προσελκύει ξένους επενδυτές. Μόλις πριν λίγες μέρες άνοιξε ένα κέντρο υπηρεσιών του χρηματοπιστωτικού ομίλου KBC στη Βάρνα, όπου θα δημιουργηθούν περισσότερες από 300 νέες θέσεις εργασίας».

Ο κ. Μπορίσοφ συμπλήρωσε ότι το Sofia Tech Park στοχεύει να γίνει ο κορυφαίος προμηθευτής παγκόσμιου λογισμικού για κατασκευαστές αυτοκινήτων. «Η ανάπτυξη λογισμικού για την αυτοκινητοβιομηχανία του μέλλοντος, θα θέσει τη Βουλγαρία στον παγκόσμιο χάρτη ως έναν σημαντικό προορισμό για τον συγκεκριμένο κλάδο. Αυτό, με τη σειρά του, θα μπορούσε να προσελκύσει στρατηγικούς επενδυτές στη Βουλγαρία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v