Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεχίζεται για 14η χρονιά ο Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας

Ο μακροβιότερος διαγωνισμός καινοτομίας στην Ελλάδα δίνει και φέτος το παρών! Μέχρι τις 4 Οκτωβρίου η υποβολή των προτάσεων. Η θεματολογία της διοργάνωσης και τα βραβεία.

Συνεχίζεται για 14η χρονιά ο Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας

Η Εθνική Τράπεζα διοργανώνει τον 14ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας του προγράμματος NBG Business Seeds.

Πρόκειται για τον μακροβιότερο διαγωνισμό καινοτομίας ελληνικού φορέα, στον οποίο έχουν ήδη συμμετάσχει 7.520 άτομα.

Όπως επισημαίνει η Εθνική Tράπεζα, σκοπός του Διαγωνισμού είναι «να αναδείξουμε και να επιβραβεύσουμε την καινοτομία σε όλα τα επίπεδα. Μας ενδιαφέρουν πρωτότυπες ιδέες, ερευνητικά αποτελέσματα, επιχειρηματικά σχέδια και εταιρείες, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη καινοτόμων συστημάτων και εφαρμογών, βασισμένων σε νέες τεχνολογίες, στην ενσωμάτωση της ESG προσέγγισης στον σχεδιασμό των προϊόντων και υπηρεσιών, στην εξάπλωση της χρήσης των νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών και γενικότερα στην προώθηση της καινοτομίας στην Ελλάδα».

Οι θεματικές του Διαγωνισμού είναι:

  • Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα
  • ΕSG, Περιβάλλον και Τεχνολογία
  • Πολιτισμός και Τεχνολογία

Οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό προσκαλούνται σε δράσεις ενημέρωσης, γνωριμίας και καθοδήγησης από τα έμπειρα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας και τους συνεργάτες του προγράμματος: Ίδρυμα Ωνάση, Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, CapsuleT, Bayer Eλλάς, Mastercard, ΝΒG Pay KEMEΛ, Κέντρο Αρχιμήδης του ΕΚΠΑ, HIGGS, ΟΚ!Τhess, και ακόμη 45 φορείς και οργανισμούς.

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού οι τέσσερις (4) πρώτες προτάσεις, λαμβάνουν χρηματικά βραβεία €20.000, €10.000, €6.000 και €4.000 αντίστοιχα, κατόπιν αξιολόγησης από Καθηγητές Πανεπιστημίου και στελέχη της Eθνικής Τράπεζας. Οι δέκα πρώτες προτάσεις τυχαίνουν σημαντικής προβολής και καθοδήγησης από τα στελέχη της Τράπεζας. Για επιλεγμένες προτάσεις διερευνάται η συνεργασία με την Τράπεζα, η χρήση των προϊόντων και υπηρεσιών τους, καθώς και η συμμετοχή της Τράπεζας  στο εταιρικό τους κεφάλαιο.

Η υποβολή των προτάσεων διαρκεί μέχρι την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, στις 15:00μμ.

Για να υποβάλετε την πρότασή σας στον 14ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας πατήστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα NBG Business Seeds και τον Διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στο nbg.gr/competition

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v