Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΕΑ/ΧΡΗΜΑ

Μείωση τιμολογίου από την CNP Marfin Ζωής

Μείωση τιμολογίου από την CNP Marfin Ζωής

Η CNP Marfin Ζωής, ανακοίνωσε, τη μείωση ασφαλίστρων στο νοσοκομειακό πρόγραμμα Bonjour Health, που φτάνουν μέχρι το 38% σε σχέση με το παλαιότερο τιμολόγιο.

Πρόγραμμα επιστροφής μετρητών από την Εμπορική

Πρόγραμμα επιστροφής μετρητών από την Εμπορική

Eπιστροφή μετρητών 3% με κάθε πληρωμή προς την εφορία μέσω πιστωτικής κάρτας προσφέρει η Εμπορική Τράπεζα έως τις 31/12/2012 στους πελάτες της, σε μία περίοδο αυξημένων φορολογικών και οικονομικών υποχρεώσεων.

Εθνική: Επιστροφή μετρητών για κατόχους καρτών go

Εθνική: Επιστροφή μετρητών για κατόχους καρτών go

Άμεση επιστροφή μετρητών από 5% έως 40% κερδίζουν οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών go της Εθνικής Τράπεζας στις αγορές τους για τη νέα σχολική χρονιά, σε επιλεγμένες επιχειρήσεις.

Το ΤΤ ρυθμίζει τα δάνεια των Ενστόλων

Το ΤΤ ρυθμίζει τα δάνεια των Ενστόλων

Σημαντική ανακούφιση σε 44.000 δανειολήπτες παρέχει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για το ένστολο και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας με νέο πρόγραμμα ρύθμισης των υφιστάμενων δανείων τους.

Μείωση στα ασφάλιστρα κατοικίας από την Chartis

Μείωση στα ασφάλιστρα κατοικίας από την Chartis

Σε ιδιαίτερα θετικές αλλαγές στα συμβόλαια κατοικίας προχώρησε η Chartis, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή σχέση παροχών και κόστους.

Συνεργασία της Eurobank με τα καταστήματα JUMBO

H Eurobank και η Jumbo, προχωρούν σε μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία, η οποία και αφορά στην επιβράβευση των κατόχων καρτών Eurobank για τις αγορές που θα πραγματοποιούν σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα Jumbo.

Αναπροσαρμογή επιτοκίων από την Ελληνική Τράπεζα

Η Ελληνική Τράπεζα ανακοινώνει την αναπροσαρμογή των επιτοκίων χορηγήσεων και δανείων. Οι αναπροσαρμογές είναι αποτέλεσμα της μείωσης στο επιτόκιο Euribor 3μηνης διάρκειας και ισχύουν από 03/09/2012.

EFG: Σε 9 άτοκες δόσεις οι πληρωμές Δημοσίου

Η Εurobank αποφάσισε να αυξήσει τις άτοκες δόσεις από έξι σε εννέα, παρέχοντας στους πελάτες της, τη δυνατότητα να εξοφλήσουν μέσω των πιστωτικών καρτών, τις υποχρεώσεις και πληρωμές τους προς το Δημόσιο.

Αναπροσαρμογή επιτοκίων από την Ελληνική Τράπεζα

Η Ελληνική Τράπεζα ανακοινώνει την αναπροσαρμογή των επιτοκίων χορηγήσεων και δανείων. Οι αναπροσαρμογές είναι αποτέλεσμα της μείωσης στο επιτόκιο Euribor 3μηνης διάρκειας και ισχύουν από 01/08/2012.

Allianz: Οι νέες λύσεις συσσώρευσης κεφαλαίου

Δύο νέες πρωτοποριακές λύσεις Συσσώρευσης Κεφαλαίου με επένδυση σε αμοιβαία κεφάλαια της Pimco προσθέτει η Allianz Ελλάδος στις σύγχρονες προτάσεις της στους τομείς της Σύνταξης και της Αποταμίευσης.

Μείωση επιτοκίου σε 710.000 δάνεια από την ΕΤΕ

Αναπροσαρμογή επιτοκίου καταθέσεων από την HSBC

ΜΙΝΕΤΤΑ: Νέο πρόγραμμα για περιβαλλοντικές ζημιές

Πρόγραμμα Ταξιδιωτικής Βοήθειας από Interamerican

Marfin Egnatia:Διευκολύνσεις για οφειλές δημοσίου

Μείωση επιτοκίων από τη Marfin Egnatia

Υδρόγειος: Νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου

Eurobank: Μείωση επιτοκίων χορηγήσεων-καταθέσεων

TT: Παράταση για το «Προστατεύω τους Ανέργους»

ΑΤΕ: Νέος Λογαριασμός Διαχείρισης Συναλλαγών

v