Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INTRAKAT: Παρουσίαση στους δημοσιογράφους

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση της Διοίκησης της Intrakat με εκπροσώπους του τύπου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

O κ. Πέτρος Σουρέτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrakat, άνοιξε τη συνάντηση λέγοντας: «Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία σας σήμερα και να καλωσορίσουμε τον κ. Δημήτρη Κούτρα στην οικογένεια της Intrakat. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ανάληψη των καθηκόντων του ως Προέδρου της εταιρείας. Ο κ. Κούτρας όπως όλοι γνωρίζετε έχει διαγράψει μακρά και επιτυχημένη πορεία ως συνιδρυτής του μεγαλύτερου κατασκευαστικού ομίλου και επελέγη ως στρατηγικός εταίρος της Intracom Holdings για την επίτευξη των εταιρικών στόχων. Η συνεργασία αυτή βασίζεται σε κοινές αξίες και οράματα και προσδοκάται ότι θα είναι επωφελής για την Intrakat, τους μετόχους και το ανθρώπινο δυναμικό της.»

O κ. Δημήτρης Κούτρας, Πρόεδρος της Intrakat, στη συνέχεια δήλωσε: «Ευχαριστώ τον κ. Σουρέτη για το θερμό καλωσόρισμα και ελπίζω και εγώ από τη πλευρά μου να φανώ χρήσιμος για την περαιτέρω ανάπτυξη και εξειδίκευση της Intrakat, ώστε να συμβάλλουμε στην ανοδική της πορεία στο κατασκευαστικό γίγνεσθαι της χώρας μας και όχι μόνο. Η Intrakat αποτελεί για μένα ένα πολύτιμο εργαλείο να συνεχίσω να κάνω αυτά που ονειρεύομαι δηλαδή να προσαρμόζουμε τη μητέρα φύση στις ανθρώπινες ανάγκες.»

Και οι δύο ανέφεραν ότι υπάρχουν ενδείξεις για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και αρκετές ευκαιρίες για τον κατασκευαστικό κλάδο, ενώ τόνισαν ότι ο όμιλος της Intrakat είναι καλά προετοιμασμένος για να αξιοποιήσει τις προκλήσεις του μέλλοντος.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Intrakat τόνισε ότι η στρατηγική της εταιρείας υλοποιείται κυρίως με άξονες τις κατασκευές δημόσιων και ιδιωτικών έργων υποδομής, που είναι η κύρια δραστηριότητα, τις παραχωρήσεις τα ΣΔΙΤ και τα συγχρηματοδοτούμενα έργα υψηλής προστιθέμενης αξίας, τα έργα περιβάλλοντος που είναι η πρόκληση του μέλλοντος καθώς και τα έργα digital economy, next generation access και smart solution.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κύκλος εργασιών της Intrakat ανήλθε σε 160,3 εκατομμύρια ευρώ, αντλώντας το 63% του τζίρου από τις συμβάσεις στον ιδιωτικό τομέα. Το συνολικό ανεκτέλεστο υπόλοιπο της εταιρείας σήμερα ξεπερνά τα 500 εκατομμύρια ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v