Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

COMPUCON: Προαναγγελία ΓΣ

Σύμφωνα με το Νόμο 2190/20 και το Καταστατικό της Εταιρίας και μετά από απόφαση του Δ.Σ. καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 30η Ιουνίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ., στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας στο 9ο χλμ. της οδού Θεσσαλονίκης- Θέρμης, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

ΘΕΜΑ 1Ο: Υποβολή προς έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της 31.12.2016, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών.

ΘΕΜΑ 2Ο: Απαλλαγή των Mελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα, και αντίστοιχα τον έλεγχο, της διαχειριστικής χρήσεως 2016.

ΘΕΜΑ 3Ο: Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών, τακτικών και αναπληρωματικών, για τη διαχειριστική χρήση 2017 και έγκριση της αμοιβής των.

ΘΕΜΑ 4Ο: Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου λόγω λήξης θητείας του τρέχοντος και ορισμός των μελών της Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν. 3693/2008.

ΘΕΜΑ 5Ο: Παροχή αδείας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας και στους διευθυντές αυτής, όπως μετέχουν στα Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διοίκηση και διαχειριστικά όργανα άλλων εταιριών συνδεδεμένων, κατά την έννοια του άρθρου 42ε του Κ.Ν. 2190/20, με την εταιρία καθώς και εταιριών με ίδιο ή παρεμφερή επιχειρηματικό σκοπό.

ΘΕΜΑ 6Ο: Λήψη μέτρων προς βελτίωση της σχέσης ιδίων κεφαλαίων προς μετοχικό κεφάλαιο, ώστε να μην συντρέχουν οι προϋποθέσεις εφαρμογής του άρθρου 48 Κ.Ν. 2190/20.

ΘΕΜΑ 7Ο: Λοιπές Ανακοινώσεις.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στη Γενική Συνέλευση δικαιούται να συμμετέχει όποιος εμφανίζεται ως μέτοχος στο αρχείο του Συστήματος Άϋλων Τίτλων που διαχειρίζεται η "Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε.", στην οποία τηρούνται οι κινητές αξίες της εταιρίας. Η απόδειξη της μετοχικής ιδιότητας γίνεται με την προσκόμιση σχετικής έγγραφης βεβαίωσης του ως άνω φορέα. Η ιδιότητα του μετόχου πρέπει να υφίσταται κατά την 25.06.2017 (Ημερομηνία Καταγραφής), και η σχετική βεβαίωση ή η ηλεκτρονική πιστοποίηση σχετικά με την μετοχική ιδιότητα πρέπει να περιέλθει στην εταιρία το αργότερο την 27.06.2017, δηλαδή την τρίτη (3η) ημέρα πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης.

Έναντι της εταιρίας θεωρείται ότι έχει δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση μόνον όποιος φέρει την ιδιότητα του μετόχου κατά την αντίστοιχη Ημερομηνία Καταγραφής. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης προς τις διατάξεις του άρθρου 28α του Κ.Ν.2190/1920, ο εν λόγω μέτοχος μετέχει στη Γενική Συνέλευση μόνο μετά από άδειά της.

Η άσκηση των εν λόγω δικαιωμάτων δεν προϋποθέτει τη δέσμευση των μετοχών του δικαιούχου ούτε την τήρηση άλλης ανάλογης διαδικασίας, η οποία περιορίζει τη δυνατότητα πώλησης και μεταβίβασης αυτών κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στην Ημερομηνία Καταγραφής και στη Γενική Συνέλευση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο