Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νευρικότητα στην Ασία μετά την παρέμβαση της BoJ

Έντονες διακυμάνσεις καταγράφονται στις ασιατικές αγορές εν μέσω μεγάλης κινητοποίησης από τους αξιωματούχους ανά τον κόσμο με τελευταία κίνηση την παρέμβαση της κεντρικής τράπεζας της Ιαπωνίας στην αγορά συναλλάγματος

Έντονες διακυμάνσεις καταγράφονται στις ασιατικές αγορές εν μέσω μεγάλης κινητοποίησης από τους αξιωματούχους ανά τον κόσμο με τελευταία κίνηση την παρέμβαση της κεντρικής τράπεζας της Ιαπωνίας στην αγορά συναλλάγματος.

Οι περισσότεροι δείκτες παρέμειναν σε κλοιό πιέσεων. Στο Χονγκ Κονγκ ο δείκτης Hang Seng υποχωρεί κατά 1,03% στις 21766 μονάδες, ενώ ο κορεατικός Kospi καταγράφει νέα ελεύθερη πτώση 2,31% στις 2018 μονάδες

Στο χρηματιστήριο του Τόκιο ο δείκτης Nikkei έκλεισε με άνοδο 0,23% στις 9659 μονάδες, με στήριξη κυρίως από την αποδυνάμωση του ιαπωνικού νομίσματος στα 78,90 γεν ανά δολάριο, εξέλιξη που αν μη τι άλλο είναι θετική για τις μετοχές των εξαγωγικών εταιριών.

Στην κινεζική αγορά, ο Shanghai Composite ενισχύεται οριακά κατά 0,07% στις 2680 μονάδες, ενώ ο CSI 300 καταγράφει μικρή άνοδο 0,09%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v