Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοδικά οι ευρωαγορές με την προσοχή στα αποτελέσματα

Bank of America, BlackRock, Johnson & Johnson και Netflix είναι μεταξύ αυτών που δημοσιεύουν κέρδη σήμερα. Πολλοί επενδυτές αναμένουν και την ανακοίνωση του κινεζικού ΑΕΠ την Τετάρτη. Ηπια ανοδικά το ευρώ, ελαφρώς αρνητικά η στερλίνα.

Ανοδικά οι ευρωαγορές με την προσοχή στα αποτελέσματα

Σε θετικό έδαφος κινούνται οι ευρωπαϊκές μετοχές την Τρίτη, με τους επενδυτές να αναμένουν τον νέο γύρο εταιρικών αποτελεσμάτων για το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς.

Στη Φρανκφούρτη ο DAX σημειώνει ανοδική κίνηση κατά 0,04%, στο Λονδίνο ο FTSE 100 ενισχύεται κατά 0,1%, ενώ στο Παρίσι ο CAC κινείται ελαφρώς υψηλότερα κατά 0,04%.

Στον ευρωπαϊκό Νότο, ο ΙΒΕΧ στη Μαδρίτη έχει θετικό πρόσημο (+0,08%), ο ΜΙΒ στο Μιλάνο επίσης (+0,2%), όπως και ο PSI στη Λισαβόνα (+0,5%).

Η αγορά επικεντρώνεται στα κέρδη και τα έσοδα των πρώτων τριών μηνών του 2019, καθώς μεγάλες αμερικανικές τράπεζες δημοσιεύουν στοιχεία αυτή την εβδομάδα.

καθαρά κέρδη της Goldman Sachs διολίσθησαν στα 2,18 δισ. δολάρια ή $5,71 ανά μετοχή, τους τρεις μήνες που ολοκληρώθηκαν στις 31 Μαρτίου, από $2,74 δισ. ή $6,95 ανά μετοχή, έναν χρόνο νωρίτερα. Οι αναλυτές ωστόσο ανέμεναν λιγότερα.

Η Citigroup ενημέρωσε ότι είχε κέρδη $1,87 ανά μετοχή έναντι $1,80 που ανέμενε έρευνα της Refinitiv. Τα έσοδα ωστόσο ήταν 18,57 δισ. έναντι πρόβλεψης για 18,634 δισ.

Bank of America, BlackRock, Johnson & Johnson και Netflix είναι μεταξύ αυτών που δημοσιεύουν αποτελέσματα σήμερα.

Πολλοί επενδυτές αναμένουν επίσης την ανακοίνωση του κινεζικού ΑΕΠ την Τετάρτη, καθώς εξακολουθούν να υπάρχουν ανησυχίες για την παγκόσμια οικονομική επιβράδυνση.

Στην αγορά συναλλάγματος, το ευρώ ενισχύεται ελαφρώς (+0,04%), στο $1,1308 ενώ η στερλίνα σημειώνει αρνητική κίνηση (-0,05%), στο $1,3094.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v