Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θετικό κλείσιμο στις ευρωαγορές

Η επιβεβαίωση της αξιολόγησης της Ιταλίας από την S&P την Παρασκευή δίνει ώθηση στον ιταλικό τραπεζικό κλάδο. Αρνητικά πρόσημα στην Ισπανία μετά τις εκλογές. Σταθεροποιητικά τα futures της Wall Street.

Θετικό κλείσιμο στις ευρωαγορές

Σταθεροποιητική η εικόνα στα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με την επιβεβαίωση της αξιολόγησης της Ιταλίας από την S&P την Παρασκευή να δίνει ώθηση στον ιταλικό τραπεζικό κλάδο.

Εν τω μεταξύ, τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν από την Κομισιόν, έδειξαν πως το οικονομικό κλίμα στην ευρωζώνη επιδεινώθηκε τον Απρίλιο, υποχωρώντας στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Σεπτέμβριο του 2016

Οι επενδυτές αναμένουν τη συνεδρίαση της Fed αυτή την εβδομάδα, καθώς και τα στοιχεία για την κινεζική μεταποίηση, ενώ η προσοχή είναι στραμμένη και στην εξέλιξη των σινοαμερικανικών εμπορικών διαπραγματεύσεων.

Ο δείκτης Stoxx 600 ενισχύθηκε κατά 0,08% στις 391 μονάδες, κέρδη 0,17% εμφάνισε ο δείκτης FTSE 100 του Λονδίνου στις 7.440 μονάδες ενώ άνοδο 0,21% σημείωσε ο δείκτης CAC 40 του Παρισιού στις 5.580 μονάδες. Ο DAX στη Φρανκφούρτη ενισχύθηκε 0,1% στις 12.328 μονάδες και κατά 0,23% ο ιταλικός FTMIB στις 21.788 μονάδες.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v