Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συγκρατημένες κινήσεις στις ευρωαγορές

Η Φρανκφούρτη ενισχύεται 0,2%, το Λονδίνο υποχωρεί 0,3%, το Παρίσι κινείται οριακά θετικά όπως και η Μαδρίτη και το Μιλάνο. Το ευρώ υποχωρεί 0,1% και αλλάζει χέρια στο 1,181 δολάριο.

Συγκρατημένες κινήσεις στις ευρωαγορές

Η άνοδος των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ευρώπη και οι περαιτέρω περιορισμοί στη δημόσια ζωή βρίσκονται στο επίκεντρο των επενδυτών τη Δευτέρα.

Η πανδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη, με τις κυβερνήσεις να επιβάλουν τοπικά lockdown για τον περιορισμό της. Η ισπανική κυβέρνηση έχει προκαλέσει αντιπαραθέσεις αφότου επέβαλε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στη Μαδρίτη. Το Ηνωμένο Βασίλειο αναμένεται να ανακοινώσει επιπλέον περιορισμούς για την Αγγλία τη Δευτέρα.

Η Φρανκφούρτη ενισχύεται 0,2%, το Λονδίνο υποχωρεί 0,3%, το Παρίσι κινείται οριακά θετικά όπως και η Μαδρίτη και το Μιλάνο.

Στην εταιρική ειδησεογραφία, ο Alex Cruz, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της British Airways, θα παραιτηθεί από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της αεροπορικής εταιρείας, σύμφωνα με το CNBC.

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της British Airways θα είναι ο Sean Doyle, ο οποίος στο παρελθόν διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της ιρλανδικής εταιρείας Aer Lingus.

Στην αγορά συναλλάγματος, το ευρώ υποχωρεί 0,1% και αλλάζει χέρια στο 1,181 δολάριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v