Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αρνητικό γύρισμα στις ευρωπαϊκές αγορές

Η Φρανκφούρτη υποχωρεί 0,3%, το Λονδίνο 0,6%, το Παρίσι 0,2%, το Μιλάνο 0,1%. Ανοδικά κατά 0,5% η Μαδρίτη. «Θα επιστρέψω στο πεδίο για την προεκλογική εκστρατεία μου σύντομα!!!», ανέφερε μέσω Twitter ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Αρνητικό γύρισμα στις ευρωπαϊκές αγορές

Στο εξιτήριο του Ντόναλντ Τραμπ επικεντρώνονται οι διεθνείς αγορές την Τρίτη. Ο Αμερικανός Πρόεδρος θα συνεχίσει τη θεραπεία του κατά του κορωνοϊού στον Λευκό Οίκο.

Τη Δευτέρα οι αγορές έκαναν ράλι, με το βλέμμα στη βελτίωση της υγείας του, ενώ η Wall Street έκανε την πιο ισχυρή συνεδρίαση αρκετών εβδομάδων.

Σήμερα Τρίτη ωστόσο, το κλίμα επιβαρύνεται από τις ανησυχίες για την εξέλιξη της πανδημίας κορωνοϊού.

«Θα επιστρέψω στο πεδίο για την προεκλογική εκστρατεία μου σύντομα!!!», ανέφερε μέσω Twitter ο Ρεπουμπλικάνος, που διεκδικεί την επανεκλογή του στην προεδρία την 3η Νοεμβρίου, συμπληρώνοντας στην ίδια ανάρτηση ότι «τα μέσα ενημέρωσης που διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις δεν μεταδίδουν παρά ψευδείς δημοσκοπήσεις». 

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ, που παρέμεινε για τέσσερις ημέρες στο στρατιωτικό νοσοκομείο όπου του προσφέρθηκαν φροντίδες μετά τη μόλυνσή του από τον κορωνοϊό, παρότρυνε σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του τους συμπατριώτες του να «βγουν εκεί έξω» και «να μη φοβούνται» την πανδημία.

Υψηλότερα τα ασιατικά χρηματιστήρια, καθώς η κεντρική τράπεζα της Αυστραλίας διατήρησε αμετάβλητη τη νομισματική πολιτική της.

Τις μεσημεριανές ώρες, τα πιο βασικά ευρωπαϊκά χρηματιστήρια γυρίζουν αρνητικά, παρά τη θετική πρωινή αντίδραση. Η Φρανκφούρτη υποχωρεί 0,3%, το Λονδίνο 0,6%, το Παρίσι 0,2%, το Μιλάνο 0,1%. Ανοδικά κατά 0,5% η Μαδρίτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v