Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Geniki Bank: Νέα ομάδα διοίκησης

Καθήκοντα γενικού εμπορικού διευθυντή και γενικού διευθυντή επιχειρηματικής και επενδυτικής τραπεζικής αναλαμβάνουν ο κ. Δημήτρης Γεωργόπουλος και ο κ. Γιώργος Κουτσουδάκης αντίστοιχα στη Geniki Bank.

Geniki Bank: Νέα ομάδα διοίκησης
Καθήκοντα γενικού εμπορικού διευθυντή και γενικού διευθυντή επιχειρηματικής και επενδυτικής τραπεζικής αναλαμβάνουν ο κ. Δημήτρης Γεωργόπουλος και ο κ. Γιώργος Κουτσουδάκης αντίστοιχα στη Geniki Bank.

Ειδικότερα, ο κ. Δημήτρης Γεωργόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Εμπορικού Διευθυντή, υπεύθυνος για τους Τομείς τις Λιανικής Τραπεζικής, των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και του marketing.

Ο κ. Δημήτρης Γεωργόπουλος, γεννημένος το 1961, ήταν μέχρι πρόσφατα Δ/ντης Marketing & CVM της NovaBank. Ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη NovaBank το 1999 σαν Δ/ντης Εναλλακτικών Δικτύων. Διετέλεσε Δ/ντης Ηλεκτρονικής Τραπεζικής στον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς.

Εργάσθηκε επίσης στη Δ/νση Πληροφορικής της XIOSBANK, όπου, από το 1990, ήταν επικεφαλής της Λειτουργίας Πληροφορικών Συστημάτων. Ο κ. Δημήτρης Γεωργόπουλος είναι επίσης αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ).

Παράλληλα, ο κ. Γιώργος Κουτσουδάκης μέχρι τώρα επικεφαλής του Τομέα Μεγάλων Πελατών αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Επιχειρηματικής και Επενδυτικής Τραπεζικής με αρμοδιότητα τις μεγάλες Επιχειρήσεις, τις υπηρεσίες επενδυτικής Τραπεζικής και το treasury.

Όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος κ. J. Tournebize, ”τώρα η Geniki Bank έχει αναδιοργανωθεί πάνω σε νέα γερά θεμέλια. Από την ημέρα που ήρθε η Societe Generale έχει τονίσει τη βούλησή της να είναι στρατηγικός επενδυτής σε μία ελληνικής Τράπεζα στην Ελλάδα. Αυτό πρέπει να αντανακλάται σταδιακά και στην ομάδα διοίκησης. Με τη νέα αυτή ηγετική ομάδα, είμαι πεπεισμένος ότι η Γενική θα ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών της, του προσωπικού και μετόχου της”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο