Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

HSBC: Επιτόκιο 3% σε νέους πελάτες στην προθεσμιακή κατάθεση δολαρίων

Οι ιδιώτες που θα επιλέξουν να ανοίξουν τώρα προθεσμιακό λογαριασμό σε δολάρια επωφελούνται από μεγαλύτερη απόδοση τόκων σε σχέση με τις απλές καταθέσεις ταμιευτηρίου, τονίζει η HSBC.

HSBC: Επιτόκιο 3% σε νέους πελάτες στην προθεσμιακή κατάθεση δολαρίων

Η HSBC προσφέρει αποκλειστικά σε νέους πελάτες της Τράπεζας προνομιακό επιτόκιο 3% στην προθεσμιακή κατάθεση σε δολάρια ΗΠΑ (με την προϋπόθεση ότι το ελάχιστο ποσό της προθεσμιακής κατάθεσης είναι 10.000 δολάρια ΗΠΑ και με μέγιστο όριο 1 εκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Οι ιδιώτες που θα επιλέξουν να ανοίξουν τώρα προθεσμιακό λογαριασμό σε δολάρια στη μοναδική διεθνή τράπεζα που παρέχει υπηρεσίες λιανικής τραπεζικής στην Ελλάδα επωφελούνται από μεγαλύτερη απόδοση τόκων σε σχέση με τις απλές καταθέσεις ταμιευτηρίου.

Ταυτόχρονα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη διάρκεια της κατάθεσής τους (6μηνη, 9μηνη και 12μηνη), με εγγυημένο κεφάλαιο κατά τη λήξη της προθεσμίας.

Ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, επικεφαλής Retail Banking & Wealth Management και Marketing της HSBC Ελλάδας, δήλωσε: «Για εμάς στην HSBC αυτό που με συντομία αποκαλούμε Προσωπική Οικονομία των πελατών μας αποτελεί προτεραιότητα. Συγκεκριμένα, στόχος μας είναι, στηρίζοντας τους πελάτες μας να κάνουν τον κατάλληλο χρηματοοικονομικό σχεδιασμό, να τους βοηθήσουμε να επικεντρωθούν σε όσα πραγματικά τους ενδιαφέρουν.

Σε αυτό το πλαίσιο, δίνουμε σήμερα τη δυνατότητα σε νέους ιδιώτες πελάτες να ανοίξουν προθεσμιακό λογαριασμό σε δολάριο στην HSBC και να ανακαλύψουν την εμπειρία συνεργασίας με έναν από τους μεγαλύτερους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς παγκοσμίως, απολαμβάνοντας, ταυτόχρονα, προνομιακό επιτόκιο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v