Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Δίπλα στις επιχειρήσεις για το «Ελλάδα 2.0»

Η τράπεζα θέτει πόρους και τεχνογνωσία στη διάθεση των πελατών της, στηρίζει επενδυτικά σχέδια και συμμετέχει ενεργά στη χρηματοδότηση μιας βιώσιμης οικονομικής ανάκαμψης. Οι τομείς επιλέξιμων επενδύσεων.

Eurobank: Δίπλα στις επιχειρήσεις για το «Ελλάδα 2.0»

Η Eurobank προσκαλεί τους επιχειρηματικούς πελάτες της, που επιθυμούν να δανειοδοτηθούν στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ), να υποβάλλουν τα αιτήματά τους για χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων μέσω δανείων του ΤΑΑ, σύμφωνα και με όσα προβλέπονται στη σχετική ανοικτή πρόσκληση της Τράπεζας που δημοσιεύθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της.

Ως Ενδιάμεσος Χρηματοπιστωτικός Οργανισμός για την υλοποίηση του «Μηχανισμού Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας», αναφέρει ανακοίνωση, η Eurobank θέτει πόρους και τεχνογνωσία στη διάθεση των πελατών της, στηρίζει επενδυτικά σχέδια και συμμετέχει ενεργά στη χρηματοδότηση μιας βιώσιμης οικονομικής ανάκαμψης στη χώρα, επιβεβαιώνοντας το ρόλο της ως Τράπεζα της Ανάπτυξης.

Μέσω του ΤΑΑ η χώρα έχει εξασφαλίσει για την περίοδο 2021 - 2026 ευρωπαϊκούς πόρους ύψους σχεδόν 31,16 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 18,43 δισ. ευρώ αφορούν σε επιδοτήσεις και τα 12,73 δισ. ευρώ σε δάνεια. Μέσω των δανείων του ΤΑΑ, μπορούν να χρηματοδοτηθούν επιλέξιμες επενδύσεις στους κάτωθι πυλώνες:

  • Πράσινη μετάβαση
  • Ψηφιακός μετασχηματισμός
  • Καινοτομία - έρευνα και ανάπτυξη
  • Ανάπτυξη οικονομιών κλίμακας μέσω συνεργασιών, εξαγορών και συγχωνεύσεων
  • Εξωστρέφεια

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τους όρους, τις προϋποθέσεις και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία υποβολής αιτήματος χρηματοδότησης, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Relationship Manager που τους εξυπηρετεί στην Τράπεζα ή/και να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Eurobank, στην ενότητα «Αναπτυξιακά Προγράμματα».

Το έργο/δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v