Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ν.Λεβεντέρης:Ενημέρωση για την πορεία της εταιρίας

Ομόφωνα ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση της Ν. Λεβεντέρης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, ενημερώνοντας παράλληλα τους μετόχους για την πορεία και την εξέλιξη της εταιρίας.

Ν.Λεβεντέρης:Ενημέρωση για την πορεία της εταιρίας
Ομόφωνα ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση της Ν. Λεβεντέρης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, ενημερώνοντας παράλληλα τους μετόχους για την πορεία και την εξέλιξη της εταιρίας.

Ειδικότερα, το πρώτο θέμα αφορούσε στην υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων χρήσεως 2003, μετά του Προσαρτήματος και των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου, και των κ.κ. Ελεγκτών, που εγκρίθηκαν ομόφωνα.

Όσον αφορά στην έγκριση διάθεσης των καθαρών κερδών και στον καθορισμό καταβολής του μερίσματος, διαπιστώθηκε εσφαλμένη διατύπωση του θέματος, καθώς όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το θέμα 2 αφορά στην καταβολή στους προνομιούχους μετόχους του 6,5% σύμφωνα με το άρθρο 5 του καταστατικού της εταιρείας, και εγκρίθηκε ομόφωνα από την Τακτική Γενική Συνέλευση.

Παράλληλα, η γενική συνέλευση της Ν. Λεβεντέρης, ενέκρινε ομόφωνα την απαλλαγή των μελών του δ.σ., ενώ παράλληλα εξέλεξε νέο διοικητικό συμβούλιο, που αποτελείται από τους ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΕΡΗΣ του Νικολάου Βιομήχανος Εκτελεστικό μέλος και Διευθύνων Σύμβουλος

- ΑΡΕΤΗ ΛΕΒΕΝΤΕΡΗ του Ευσταθίου Οικονομολόγος Εκτελεστικό μέλος και Πρόεδρος

PETER KEIL του Herbert Iδ. Υπάλληλος Εκτελεστικό μέλος - KARL HEINZ LENNINGHAOUS του Josef Βιομήχανος Μη εκτελεστικό μέλος - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ του Σωκράτη Δικηγόρος Μη εκτελεστικό μέλος και Αντιπρόεδρος ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Γεωργίου Οικονομολόγος Μη εκτελεστικό και ανεξάρτητο μέλος. ΦΥΚΙΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ του Δημητρίου Εκδότης Μη εκτελεστικό και ανεξάρτητο μέλος

Εξάλλου, όσον αφορά στην έγκριση αμοιβής των μελών του δ.σ., η γενική συνέλευση της εταιρίας αποφάνθηκε ότι τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για την χρήση 2003 αμισθί. Σχετικά με τις αμοιβές των εργαζομένων Συμβούλων για το διάστημα από 1.7.2004 έως 30.6.2005 για το Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ευστάθιο Λεβεντέρη και την Πρόεδρο του Δ.Σ. κα Αρετή Λεβεντέρη να παραμείνουν ως έχουν. Η Τακτική Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Τέλος, σαν Τακτικό Ελεγκτή για την χρήση 2004, εξέλεξε την κα. Ιωάννα Φλώρου του Δημητρίου, με Α.Μ. Σ.Ο.Ε. 15061, σαν Αναπληρωματικό Εκλεκτή τον κ. Συλεούνη Κωνσταντίνο του Δημητρίου, με Α.Μ. Σ.Ο.Ε. 14831 και στοιχεία ταυτότητας Ξ 104152.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v