Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άκτωρ: Ανέλαβε έργα αξίας 166 εκ. ευρώ σε Κουβέιτ

Στην ανάληψη δύο έργων στην περιοχή του Κουβέιτ συνολικού προϋπολογισμού 166,1 εκατ. ευρώ ανέλαβε η Ακτωρ σε συνεργασία με την τοπική εταιρεία Copri Enterprises W.L.L. Η εταιρεία διεκδικεί πληθώρα έργων τόσο στο Κουβέιτ, όσο και στις περιοχές Ομάν, Κατάρ

Άκτωρ: Ανέλαβε έργα αξίας 166 εκ. ευρώ σε Κουβέιτ
Στην ανάληψη δύο έργων στην περιοχή του Κουβέιτ συνολικού προϋπολογισμού 166,1 εκατ. ευρώ ανέλαβε η Ακτωρ σε συνεργασία με την τοπική εταιρεία Copri Enterprises W.L.L.

Ειδικότερα, η εταιρεία ανέλαβε την κατασκευή του έργου Ά αυτοκινητόδρομος προϋπολογισμού 94,8 εκατ. ευρώ του οποίου κύριος ήταν το Υπουργείο Δημοσίων Έργων του Κουβέιτ και αφορά στην κατασκευή της πρώτης, από τις 3 φάσεις, του 1ου ”κλειστού τύπου” Ring Road στο Ιστορικό Κέντρο του Κουβέϊτ, μήκους 4,5 km.

Ο χρονικός ορίζοντας ολοκλήρωσης του έργου είναι 46 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης και η Άκτωρ συμμετέχει στην εκτέλεση του έργου με ποσοστό 50%.

Το δεύτερο έργο αφορά και αυτό στην κατασκευή αυτοκινητοδρόμου ή Ring Road και συγκεκριμένα του 5ου, είναι προϋπολογισμού 71,3 εκατ. Ευρώ και συμμετέχει και σε αυτό το έργο με ποσοστό 50%.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία διεκδικεί πληθώρα έργων τόσο στο Κουβέιτ, όσο και στις περιοχές Ομάν, Κατάρ, στο πλαίσιο επέκτασης των δραστηριοτήτων του σε χώρες του εξωτερικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v