Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενταση και διαμαρτυρίες για τους πλειστηριασμούς στη Θεσσαλονίκη

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος, στην οδό Τσιμισκή, όταν μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς προσπάθησαν να ανοίξουν πανό στην είσοδο της τράπεζας. (ΦΩΤΟ-VIDEO)

  • Real.gr
Ενταση και διαμαρτυρίες για τους πλειστηριασμούς στη Θεσσαλονίκη
Διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών κατοικιών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης, από μέλη Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Σήμερα στο Ειρηνοδικείο, θα έβγαινε σε πλειστηριασμό το μοναδικό σπίτι μιας οικογένειας ΑΜΕΑ, για αυτό το λόγο πραγματοποιείτια διαμαρτυρία. Οι διαμαρτυρόμενοι γέμισαν την αίθουσα και δεν επιτρέπουν να γίνει κανένας πληειστηριασμός σήμερα, ούτε οι εκούσιοι πλειστηριασμοί.



Την ίδια ώρα, ένταση επικράτησε έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος, στην οδό Τσιμισκή, όταν μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς προσπάθησαν να ανοίξουν πανό στην είσοδο της τράπεζας.



Άνδρες της αστυνομίας που είχαν παραταχθεί στο σημείο δεν επέτρεψαν αρχικά στους συγκεντρωμένους να ανοίξουν το πανό τους, ωστόσο, οι ίδιοι, σπρώχνοντας τους αστυνομικούς και φωνάζοντας συνθήματα, άνοιξαν τελικά το πανό μπροστά στο υποκατάστημα.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο