Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυτά είναι τα 135 κιλά κοκαΐνης της Βάρκιζας – Πάνω από 15 εκατ. τα κέρδη του κυκλώματος

Ξεπερνά το ποσό των 5,5 εκατομμυρίων η συνολική αξία των ναρκωτικών που είχε στην κατοχή του ο 33χρονος Σερβοκροάτης, με το όνομα «Μάρτιν», ο οποίος συνελήφθη στην Αττική, το Σάββατο.

Αυτά είναι τα 135 κιλά κοκαΐνης της Βάρκιζας – Πάνω από 15 εκατ. τα κέρδη του κυκλώματος
Ξεπερνά το ποσό των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ η συνολική αξία της κοκαΐνης, πολύ καλής ποιότητας, σύμφωνα με την αστυνομία, που είχε στην κατοχή του ο 33χρονος Σερβοκροάτης, ο οποίος συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στη Βάρκιζα.

Από τις ποσότητες κοκαΐνης που κατασχέθηκαν, αλλά και από αυτές που υπολογίζεται ότι διακινήθηκαν, η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι τα κέρδη του κυκλώματος ξεπερνούν τα 15 εκατομμύρια εκατομμύρια ευρώ.

Η σύλληψη του 33χρονου, με το όνομα «Μάρτιν», έγινε έπειτα από μεγάλη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, σε πολυτελές διαμέρισμα στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Σε διάφορα σημεία του διαμερίσματος, ο δράστης είχε κρύψει συνολικά 136 κιλά κοκαΐνης, σε 124 ξεχωριστές συσκευασίες, ενώ η αστυνομία εκτιμά ότι ο δράστης είναι μέλος διεθνούς κυκλώματος που εισάγει από τη Λατινική Αμερική και διακινεί σε ευρωπαϊκές χώρες πολύ μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης.

Οι αρχές έδωσαν τη δημοσιότητα και τις πρώτες εικόνες από τις ποσότητες κοκαΐνης που βρέθηκαν στη Βάρκιζα.





Σημειώνεται ότι στην υπόθεση εμπλέκεται και 35χρονος Σέρβος συνεργός του συλληφθέντα, ο οποίος αναζητείται.

Συνολικά κατασχέθηκαν στο πολυτελές διαμέρισμα της Βάρκιζας ποσότητα κοκαΐνης βάρους 136 κιλών και 75 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 12.830 ευρώ και 3 δολαρίων ΗΠΑ, ΙΧ αυτοκίνητο και ποδήλατο, τέσσερις συσκευές κινητής τηλεφωνίας, δύο θερμοσυγκολητές και πλήθος νάϊλον συσκευασιών για τα ναρκωτικά.

Ένα μεγάλο μέρος της πανάκριβης κοκαΐνης, που εντοπίστηκε στο διαμέρισμα του αλλοδαπού με το όνομα «Μάρτιν», επρόκειτο, σύμφωνα με πληροφορίες, να διακινηθεί σε ευρωπαϊκές χώρες και το υπόλοιπο στην Ελλάδα και ειδικότερα σε χρήστες με «γερό πορτοφόλι».

Οι αστυνομικές έρευνες, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, είναι σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν και τα υπόλοιπα μέλη του διεθνούς κυκλώματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο