Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα Δικαστήρια οι απαγωγείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Οι συλληφθέντες οδηγούνται ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θανάση Γαλήνα. Αποδοκιμασίες από τον κόσμο.

Λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα μεταφέρθηκαν στα Δικαστήρια Ηρακλείου οι 7 άνδρες που έχουν συλληφθεί για την απαγωγή του Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, ενώ από την πίσω πόρτα έβαλαν οι αστυνομικοί, στο κτίριο, το ανήλικο κορίτσι.

Οπως μεταδίδει το cretalive, oι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θανάση Γαλήνα, ο οποίος είχε χειριστεί την υπόθεση Στάθης Θεοφανίδης. Παρόντες είναι και δικηγόροι από το Ρέθυμνο.

Οι απαγωγείς έτυχαν των αποδοκιμασιών του κόσμου, που από νωρίς είχε συγκεντρωθεί έξω και γύρω από τα Δικαστήρια Ηρακλείου.

Αισθητή είναι και η αστυνομική παρουσία, ενώ δεν επιτρέπεται η είσοδος του κόσμου στο κτίριο των Δικαστηρίων.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο