Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημερίδα του iatronet.gr για τις σπάνιες και τις λιγότερο συχνές παθήσεις

Πραγματοποιείται το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019, σε συνεργασία με το Ερευνητικό Ινστιτούτο «ΠΑΣΤΕΡ».

Ημερίδα του iatronet.gr για τις σπάνιες και τις λιγότερο συχνές παθήσεις

To iatronet.gr συνεχίζει και εντός του 2019 τη διεξαγωγή των ημερίδων «Βήματα Ασθενών», με την πραγματοποίηση της 8ης κατά σειρά ημερίδας στο Ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ, που αφορά στις σπάνιες και τις λιγότερο συχνές παθήσεις.

Οι σπάνιες παθήσεις, που έχουν ήδη ξεπεράσει τις επτά χιλιάδες, βρίσκονται τελευταία ολοένα και περισσότερο στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Οι σπάνιοι ασθενείς αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, που εστιάζονται κυρίως στην διάγνωση αλλά και την αντιμετώπιση στα νοσοκομεία, αλλά πάνω απ’ όλα στη θεραπευτική αγωγή.

Η ημερίδα, η οποία έπεται των επτά πολύ επιτυχημένων ημερίδων, το χρονικό διάστημα 2016 - 2018, όπου συμμετείχαν πολλά μέλη συλλόγων ασθενών, διακεκριμένοι ομιλητές, ιατροί αλλά και φορείς από τον χώρο της Υγείας, πραγματοποιείται το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019, σε συνεργασία με το Ερευνητικό Ινστιτούτο «ΠΑΣΤΕΡ».

Ο χαρακτήρας της ημερίδας είναι εκπαιδευτικός και ενημερωτικός. Οι σύλλογοι ασθενών και τα μέλη τους θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν χρήσιμες πληροφορίες για τις σπάνιες και λιγότερο συχνές παθήσεις, τον τρόπο αντιμετώπισής τους, την έρευνα αλλά και το τι γίνεται για αυτές σε επιστημονικό επίπεδο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Είσοδος ελεύθερη

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v