Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φροντίδα και προστασία με το οικοσύστημα ασφάλισης Generali

Η ενσωμάτωση της σύγχρονης τεχνολογίας μηδενίζει τις αποστάσεις και επιτρέπει την εξυπηρέτηση πελατών 24/7 όπου και αν βρίσκονται. Ποιες καινοτομίες έχει ενσωματώσει η εταιρεία για την ολοκληρωμένη κάλυψη των πελατών της.

Φροντίδα και προστασία με το οικοσύστημα ασφάλισης Generali

Ενα πραγματικό οικοσύστημα, ικανό να καλύψει κάθε ανάγκη εν μέσω των πρωτόγνωρων συνθηκών που επέφερε η πανδημία, έχει δημιουργήσει η Generali Ασφαλιστική για την κάλυψη των πελατών της. Εδώ και ένα χρόνο εγκαινίασε το Generali Caring Insurance Ecosystem. Ένα νέο μοντέλο ολιστικής ασφάλισης όπου με επίκεντρο τη φροντίδα και σύμμαχο την τεχνολογία, προάγει την αλληλεπίδραση μεταξύ των ασφαλιστικών προγραμμάτων, ψηφιακών εφαρμογών αλλά και καινοτόμων υπηρεσίων προσφέροντας έτσι μια συνολική λύση που απαντά σε κάθε σύγχρονη ανάγκη για προστασία, πολλαπλά σημεία επαφής, αμεσότητα στην επικοινωνία και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και φροντίδα, 24/7.

Προστασία, πρόληψη, φροντίδα, ευζωία

Μια απλή περιήγηση στην ιστοσελίδα της Generali είναι αρκετή για να ανακαλύψει ο επισκέπτης παροχές που πιθανότατα δεν φανταζόταν ότι θα βρει σε μια ασφαλιστική. Δεν προνοεί μόνο για την κάλυψη σας σε περίπτωση ανάγκης. Αλλά δίνει περισσότερα εστιάζοντας στην πρόληψη, στην προνοητικότητα και στην ευεξία με εργαλεία, προνόμια, κίνητρα και επιβραβεύσεις για να κάνουν τη ζωής σας καλύτερη.

Από online συνεδρίες με γιατρούς, πρόσβαση σε διαιτολόγους, live gym sessions μέχρι ψυχολογική υποστήριξη και life coaching το νέο μοντέλο ασφάλισης της Generali είναι εδώ για όχι μόνο για να σας προστατέψει αλλά και για να σας παρακινήσει να ζήσετε καλύτερα. Να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Ασφάλεια με επίκεντρο τις ανάγκες σας

Η εμπειρία χρόνων στην ασφαλιστική αγορά και η αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας επιτρέπει στην Generali να σας προσφέρει σύγχρονες και ευέλικτες ασφαλιστικές λύσεις καλύπτοντας όλη την γκάμα των αναγκών σας:

1) Οικοσύστημα Υγείας Life On

Πάρτε τον έλεγχο της Ασφάλισης Υγείας στα χέρια σας με το νέο Οικοσύστημα Υγείας Life On. Ένα πρόγραμμα Υγείας που εσείς διαμορφώνετε online ανάλογα με τις ανάγκες και τα θέλω σας, βλέπετε σε πραγματικό χρόνο τη διαμόρφωση του κόστους, ενώ παράλληλα όπως κι αν διαμορφωθούν οι επιλογές σας αποκτάτε πρόσβαση σε υπηρεσίες που ξεφεύγουν από την παραδοσιακή έννοια της ασφάλισης και προάγουν το ευ ζην και την πρόληψη με εξατομικευμένες παροχές, συμβουλές και λειτουργίες προσβάσιμες ανά πάσα στιγμή, απ’ όπου κι αν βρίσκεστε.

2) Ασφάλιση Αυτοκινήτου, Σπιτιού, Επιχείρησης

H ολιστική αντιμετώπιση της Generali στις ασφαλιστικές λύσεις που προσφέρει επεκτείνεται και σε όλα τα υπόλοιπα προγράμματα της, καθώς είτε πρόκειται για Ασφάλιση Αυτοκινήτου, Σπιτιού ή Επιχείρησης, εσείς διαμορφώνετε μέσα από ευέλικτες λύσεις τι ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Απαλλαγείτε, λοιπόν, από οποιοδήποτε άγχος σας διακατέχει για την επιχείρησή σας, και αφοσιωθείτε στην εύρυθμη λειτουργία της γνωρίζοντας πως μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαχειριστείτε ψηφιακά όλες τις υπηρεσίες και παροχές της ασφάλισής σας.

Απολαύστε τις διαδρομές σας, διασφαλίζοντας πώς με το πάτημα ενός κουμπιού από το κινητό σας καταφθάνει η Οδική Βοήθεια, κάνοντας μάλιστα track τη διαδρομή και την ώρα που θα πάρει για να φτάσει σε εσάς ο οδηγός.

Και ζήστε το σπίτι σας ξέγνοιαστα αφού ό,τι αγαπάτε σε αυτό και να κάνετε μέσα σε αυτό, είναι διαφυλαγμένο όπως θέλετε.

Περισσότερα από μια ασφάλεια...

Το νέο μοντέλο ασφάλισης της Generali εξασφαλίζει πως κάθε σας ασφαλιστική επιλογή ξεφεύγει από τα στενά όρια της προστασίας και προσφέρει λύσεις, υπηρεσίες και λειτουργίες που προάγουν την αμεσότητα, τη διαύγεια στην επικοινωνία, την εύκολη προσβασιμότητα μα πάνω απ΄όλα τη φροντίδα για εσάς και όσους/όσα αγαπάτε με έμφαση στην πρόληψη και στην προνοητικότητα.

Όλα αυτά, τα κάνει πραγματικότητα η Generali αξιοποιώντας την τεχνολογία και θέτοντας την στην υπηρεσία τόσο τη δική σας, όσο και των ασφαλιστικών της διαμεσολαβητών. Οι οποίοι με ψηφιοποιημένα και έξυπνα εργαλεία διαχείρισης στα χέρια τους είναι πλέον προσβάσιμοι σε εσάς 24/7 για απρόσκοπτη επικοινωνία και υποστήριξη σε κάθε σας θέμα. Γιατί για την Generali η φροντίδα δεν έπαψε πότε να είναι πάνω απ’ όλα υπόθεση ανθρώπινης επαφής.

Παράλληλα, οι ασφαλιστικές σας επιλογές σας εξασφαλίζουν την είσοδο σε έναν κόσμο καινοτομίας με πρωτοφανείς για τα έως τώρα ασφαλιστικά δεδομένα παροχές και υπηρεσίες.

Δείτε ποιες είναι αυτές:

MyGenerali. Αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με ασφαλιστικές ανάγκες: ενημερωθείτε για τους όρους και τις καλύψεις του ασφαλιστηρίου σας και ενεργοποιήστε παροχές, όπως κλείσιμο ραντεβού με γιατρό ή για εξετάσεις, αναγγελίες νοσηλείας, καταγραφή ζημιών του οχήματός online. Επιπλέον, ενημερωθείτε για τυχόν εκκρεμότητες ή και την πορεία των αιτημάτων σας και διεκπεραιώστε πληρωμές με ταχύτητα και ασφάλεια.

My e-Doctor.

Η Generali σας προσφέρει την υπηρεσία My e-Doctor για πρόσβαση ανά πάσα στιγμή από παντού σε ιατρικές υπηρεσίες όπως:

  • Τηλεσυνεδρίες με γιατρούς πολλών ειδικότητων
  • Ιατρική Συμβουλευτική και καθοδήγηση
  • Αυτόματος Έλεγχος και πρώτη εκτίμηση συμπτωμάτων
  • Δημιουργία προσωπικού ιατρικού φακέλου

My Health IQ. 

Πρόκειται για ένα ψηφιακό life & health coach το οποίο καταγράφει τις δραστηριότητες και τις συνήθειες σας, σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τη φυσική σας κατάσταση και σας επιτρέπει να διαμορφώνετε ένα «Προσωπικό Σκορ Υγείας», εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη καθοδήγηση και συμβουλές.

My e-Gym. 

Διαμορφώστε το δικό σας δωρεάν online πρόγραμμα γυμναστικής επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία video και πραγματοποιήστε live gym sessions και καθοδήγηση από εξειδικευμένους trainers των Holmes Place.

MyDrive. 

Οδηγήστε με ασφάλεια και κερδίστε σε προνόμια και εκπτώσεις ενεργοποιώντας την εφαρμογή My Drive για το αυτοκίνητό σας. Οσο περισσότερο οδηγείτε με ασφάλεια, τόσο περισσότερα προνόμια απολαμβάνετε, καθώς μετά τη συμπλήρωση ενός ελάχιστου απαιτούμενου αριθμού χιλιομέτρων οδήγησης, διαμορφώνεται το «Σκορ Οδηγικής Συμπεριφοράς».

My Road Assistance.

Καλέστε οδική βοήθεια online και παρακολουθήστε σε πραγματικό χρόνο την πορεία του οδηγού και το χρόνο που θα χρειαστεί να φτάσει σε εσάς μέσα από κινητό ή το tablet σας.

Γιατί τελικά για την Generali το κόκκινο είναι η στάση ζωής της...

Είναι το πάθος για να βρίσκει νέες λύσεις, η ευρηματικότητα με την οποία ενσωματώνει την τεχνολογία στις υπηρεσίες, ο δυναμισμός με τον οποίο αναζητά ευέλικτες και καινοτόμες λύσεις, η απλότητα που ενσωματώνει στις υπηρεσίες της και η ενσυναίσθηση με την οποία προσεγγίζει τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v