Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο εταιρίες επικαιροποίησαν το φάκελο εισαγωγής

Παραμένουν δυο οι εταιρίες που έχουν ενσωματώσει τα πρόσφατα στοιχεία στον φάκελό τους με αποτέλεσμα να θεωρείται επικαιροποιημένος, όπως ανακοίνωσε το Χ.Α., ενώ έχουν μεταφερθεί στο στάδιο επεξεργασίας και έχει ήδη ξεκινήσει η εξέταση των αιτήσεων 106 εταιριών.

Δύο εταιρίες επικαιροποίησαν το φάκελο εισαγωγής
Παραμένουν δυο οι εταιρίες που έχουν ενσωματώσει τα πρόσφατα στοιχεία στον φάκελό τους με αποτέλεσμα να θεωρείται επικαιροποιημένος, όπως ανακοίνωσε το Χ.Α., ενώ έχουν μεταφερθεί στο στάδιο επεξεργασίας και έχει ήδη ξεκινήσει η εξέταση των αιτήσεων 106 εταιριών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εταιρία Οξύμαχα Δομικά Κεραμικά Ροδόπης Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στην κατασκευή τούβλων, πλακιδίων και λοιπών δομικών προϊόντων και είχε καταθέσει αίτηση εισαγωγής στην Κύρια Αγορά στις 9/5/2001, με κύριο ανάδοχο / συντονιστή την Omega Bank και σύμβουλο έκδοσης την Ωμέγα Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ.

Η δεύτερη εταιρία είναι η Επιχειρήσεις Ηχου και Εικόνας Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στην αναπαραγωγή προεγγεγραμμένων μέσων εγγραφής εικόνας και είχε καταθέσει αίτηση εισαγωγής στην Παράλληλη Αγορά στις 7/4/2000, με κύριο ανάδοχο και σύμβουλο έκδοσης την Τράπεζα Πειραιώς.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε συνέχεια της από 19/1/2001 απόφασης του δ.σ του Χ.Α., η Επιτροπή για την κατάταξη των νέων εταιριών στην λίστα κατηγοριοποίησης των προς εισαγωγή εταιριών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την απόφαση 77 του Δ.Σ του ΧΑ συνεδρίασε την 30/5/2003.

Η νέα λίστα όπως αυτή διαμορφώθηκε με βάση τη διαγραφή από τη λίστα εταιριών κατόπιν έγκρισής τους από το δ.σ. του Χ.Α., τη διαγραφή από τη λίστα εταιριών κατόπιν δήλωσής τους, την αλλαγή επωνυμίας εταιρίας που βρίσκεται σε επεξεργασία, την αντικατάσταση αναδόχων και συμβούλων έκδοσης εταιριών που βρίσκονται σε επεξεργασία και τους πρώτους επικαιροποιημένους φακέλους ανά κατηγορία, θα εμφανιστεί την 30/5/2003 στο site του Χρηματιστηρίου.

Από την ανωτέρω λίστα προκύπτουν τα εξής:

α) από τις 235 εταιρίες που περιλαμβάνονται στην λίστα των ”υπό εισαγωγή” εταιριών, μόνο 2 έχουν ενσωματώσει στο φάκελο τους πρόσφατα στοιχεία, με αποτέλεσμα ο φάκελος τους να θεωρείται ”επικαιροποιημένος”.

β) έχουν μεταφερθεί στο στάδιο επεξεργασίας και έχει ήδη ξεκινήσει η εξέταση των αιτήσεων 106 εταιριών που έχουν αιτηθεί την εισαγωγή τους σε μία από τις 3 αγορές του ΧΑ (Κύρια, Παράλληλη, ΝΕΧΑ).

γ) οι αιτήσεις 9 επενδυτικών εταιριών που έχουν καταθέσει αίτηση εισαγωγής στο ΧΑ, έχουν μεταφερθεί στο στάδιο επεξεργασίας και αναμένεται η προσκόμιση των πρόσθετων πληροφοριών που ζητήθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία ώστε να προχωρήσει η εξέτασή τους από το δ.σ. του Χ.Α.

δ) οι αιτήσεις και των 17 εταιριών που έχουν αιτηθεί την εισαγωγή τους στη ΝΕΧΑ έχουν μεταφερθεί στo στάδιο επεξεργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο