Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αχτσιόγλου: Οδοστρωτήρας εργασιακών δικαιωμάτων η ΝΔ

Βολές κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη από την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου. Θέλουν να σαρώσουν τα δικαιώματα των εργαζομένων, υποστηρίζει σε ανάρτησή της στο Facebook.

Αχτσιόγλου: Οδοστρωτήρας εργασιακών δικαιωμάτων η ΝΔ

«Σε αντίθεση με τα στελέχη του, που για μέρες προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι δεν ακούσαμε καλά, όταν ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για επταήμερη εργασία, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης σήμερα εμβάθυνε στη θέση του αυτή με κυνική και αφοπλιστική ειλικρίνεια», αναφέρει η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Συγκεκριμένα, η κ. Αχτσιόγλου επισημαίνει: «Επταήμερο εργασίας και όχι στον "εκβιασμό" από τους ελέγχους της Επιθεώρησης Εργασίας και τα πρόστιμα, ήταν το αίτημα που τέθηκε στον κ. Μητσοτάκη. Θα σαρώσουμε ως οδοστρωτήρες τα εμπόδια στην επιχειρηματικότητα, η απάντησή του. Είναι προφανές ότι για τη ΝΔ τα "εμπόδια" δεν είναι τίποτε άλλο από τα δικαιώματα των εργαζομένων, αυτά θέλουν να "σαρώσουν ως οδοστρωτήρες", όπως εξάλλου το έκαναν και στο παρελθόν. Ας μην το επιτρέψουμε», καταλήγει η υπουργός Εργασίας στην ανάρτησή της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v