Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Μασκ προκαλεί τον CEO του Twitter σε debate για τα fake accounts

Ξεκίνησε και δημοσκόπηση, ρωτώντας τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου εάν λιγότερο από το 5% των καθημερινών χρηστών του Twitter είναι ψεύτικοι/spam. Τι συστήνει το ΔΣ του Twitter στους μετόχους.

Ο Μασκ προκαλεί τον CEO του Twitter σε debate για τα fake accounts

Ο Έλον Μασκ προκάλεσε το Σάββατο τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Twitter, Parag Agrawal, σε μια δημόσια συζήτηση σχετικά με το ποσοστό των fake λογαριασμών στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αφήστε τον να αποδείξει στο κοινό ότι το Twitter έχει <5% καθημερινούς χρήστες που είναι ψευδείς ή spam», είπε ο Μασκ σε ένα tweet.

Ξεκίνησε επίσης μια δημοσκόπηση ρωτώντας τους χρήστες εάν λιγότερο από το 5% των καθημερινών χρηστών του Twitter είναι ψεύτικοι/spam.

Συνεδριάζουν οι μέτοχοι του κοινωνικού δικτύου 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Twitter «ομόφωνα συστήνει την ψηφοφορία για όλες τις προτάσεις στην ειδική συνεδρίαση», που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2022, σύμφωνα με νέο έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών (SEC) τη Δευτέρα.

«Η πρόταση για την έγκριση της συμφωνίας συγχώνευσης με τις θυγατρικές του Έλον Μασκ απαιτεί τη θετική ψήφο της πλειοψηφίας των μετόχων. Η ψήφος σας είναι πολύ σημαντική, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μετοχών που κατέχετε», αναφέρεται.

Νωρίτερα, το Twitter ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει συνέλευση μετόχων στις 13 Σεπτεμβρίου για να ψηφίσει την εξαγορά της εταιρείας από τον Έλον Μασκ ύψους 44 δισ. δολαρίων. Ωστόσο, ο Μασκ ειδοποίησε το Twitter στις 8 Ιουλίου ότι σχεδιάζει να ακυρώσει την εξαγορά λόγω του αριθμού των spam λογαριασμών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v