Audio / Video

Πώς θα μοιάζουν τα γραφεία το 2050

Πώς θα μοιάζουν τα γραφεία το 2050

Εφαρμογές που ξέρουν ποια θερμοκρασία προτιμούμε, πόσο φως χρειαζόμαστε και τι καφέ πίνουμε είναι ήδη παρούσες. Η τεχνολογία, όμως, υπόσχεται ακόμα περισσότερες καινοτομίες αλλά και λιγότερη ιδιωτικότητα.

Μπορεί το Libra να αντικαταστήσει το... δολάριο;

Μπορεί το Libra να αντικαταστήσει το... δολάριο;

Η προσπάθεια του Facebook να δημιουργήσει το δικό του stablecoin και γιατί έχει σημάνει συναγερμό στους κεντρικούς τραπεζίτες. Η εξέλιξη της τεχνολογίας και το μεγάλο ερώτημα του ποιος τελικά πρέπει να ελέγχει το... χρήμα.

Στέρεψε η «δεξαμενή» έργων που μπορούν να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ

Στέρεψε η «δεξαμενή» έργων που μπορούν να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ

Προβληματισμό για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του προγράμματος εκφράζει ο γ.γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος, μιλώντας στο Euro2day.gr. Πώς θα επιταχυνθεί η απορρόφηση των κονδυλίων για να μη χαθεί κοινοτικό χρήμα.

Γιατί το Netflix δείχνει τώρα ευάλωτο

Γιατί το Netflix δείχνει τώρα ευάλωτο

Φουντώνει ο ανταγωνισμός στο χώρο του streaming, καθώς μεγάλα ονόματα επενδύουν πολλά χρήματα σε περιεχόμενο. Ο έως σήμερα παγκόσμιος ηγέτης βλέπει σύννεφα στον ορίζοντα, ενώ οι επενδυτές καταγράφουν ανησυχητικά στοιχεία.

Τα διδάγματα για την οικονομία από την καμπύλη επιτοκίων

Τα διδάγματα για την οικονομία από την καμπύλη επιτοκίων

Πώς κινήθηκε τους τελευταίους δώδεκα μήνες η σχέση βραχυπρόθεσμων-μακροπρόθεσμων επιτοκίων στις ΗΠΑ και ποια σήματα στέλνει για τους επενδυτές. Γιατί η πρόσφατη βελτίωση των δεδομένων δείχνει να είναι βραχύβια.

Γιατί το Πεκίνο... αποκαλύπτει τα καινούργια του όπλα

O στόχος να αποκτήσει η Κίνα ένα «παγκόσμιας κλάσης στρατό» εντός 30 ετών και η εντυπωσιακή παρέλαση για τα εβδομήντα χρόνια του κομμουνιστικού καθεστώτος.

Πώς το οργανωμένο έγκλημα αποψιλώνει τον Αμαζόνιο!

Ο αγώνας για τα δάση στη Βραζιλία είναι και ένας αγώνας κατά του οργανωμένου εγκλήματος και της διαφθοράς. Ο ρόλος των πολιτικών, τα καρτέλ ναρκωτικών και οι μαρτυρίες των φυλών ιθαγενών.

Τα παράδοξα της αγοράς εταιρικών ομολόγων στις ΗΠΑ

Το ρεκόρ στις εκδόσεις εταιρικού χρέους στις ΗΠΑ και γιατί αυτό δεν αποτελεί «καλό νέο» για τις επενδύσεις. Πώς προτιμούν να αξιοποιήσουν τους πόρους οι επιχειρήσεις.

Γιατί η Apple μπήκε στα... χωράφια του Netflix

H νέα υπηρεσία streaming επισκίασε το iPhone 11 στην ετήσια εκδήλωση της Apple στην Καλιφόρνια. Πού αποδίδουν οι αναλυτές την αλλαγή στρατηγικής από τον τεχνολογικό κολοσσό.

Δορυφόρος ανατρέπει τα δεδομένα στην πρόγνωση του καιρού

Για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα καταγραφής της κίνησης του ανέμου σε παγκόσμια κλίμακα και σε κάθε ύψος. Πώς μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση της κλιματικής αλλαγής και στην έγκαιρη προειδοποίηση για καταστροφές.

Πώς οι κλυδωνισμοί στις αγορές στέλνουν «σήμα» ύφεσης

Γιατί το παράλληλο νόμισμα της Ιταλίας τρομάζει την Ευρώπη

Η επικίνδυνη παγκόσμια κρίση αντιβιοτικών

Martin Wolf: Πού κάνει λάθος ο Βλάντιμιρ Πούτιν

Γιατί οι επενδυτές αγοράζουν ομόλογα με αρνητική απόδοση

Δραγασάκης: Θα διαψευστούν όσοι περιμένουν φορολογικό παράδεισο με ΝΔ

Γιατί η Ευρώπη κυριαρχεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Η ευπάθεια του WhatsApp και οι πιθανοί στόχοι

Γιατί η κρίση αύξησε τις ανισότητες στις ΗΠΑ

Μπενίσης: Η ΕΥΔΑΠ περνά στην ψηφιακή εποχή

v