Δείτε εδώ την αποκλειστική μας συνεργασία

Audio / Video

Γιατί η κρίση αύξησε τις ανισότητες στις ΗΠΑ

Γιατί η κρίση αύξησε τις ανισότητες στις ΗΠΑ

Οι τοποθετήσεις του πλούσιου 10% που επέτρεψε να αυξήσουν την ψαλίδα έναντι της πλειονότητας των πολιτών στην υπερδύναμη. Η σημασία του ράλι στις αγορές και η εικόνα στην κτηματαγορά.

Μπενίσης: Η ΕΥΔΑΠ περνά στην ψηφιακή εποχή

Μπενίσης: Η ΕΥΔΑΠ περνά στην ψηφιακή εποχή

Η μείωση των λειτουργικών εξόδων συνέβαλε στην αύξηση της κερδοφορίας, δηλώνει στο Euro2day.gr ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. Το επενδυτικό πλάνο του 1 δισ. ευρώ και οι περιοχές προτεραιότητας.

H κούρσα για την κορυφή στο αμερικανικό box office

H κούρσα για την κορυφή στο αμερικανικό box office

Με ένα εντυπωσιακό animated γράφημα οι Financial Times παρουσιάζουν τις ταινίες που έσπασαν τα ταμεία στο πρώτο Σαββατοκύριακο της προβολής τους. Πώς από την δεύτερη ταινία των... Σαγονιών του 1979 φτάσαμε στο Avengers!

Γιατί «εκτοξεύονται» οι τιμές του χοιρινού

Γιατί «εκτοξεύονται» οι τιμές του χοιρινού

Εως και 10 χρόνια θα απαιτηθούν για να εξαλείψει η Κίνα την επιδημία που έπληξε τα κοπάδια χοίρων. Γιατί οι συνέπειες θα απλωθούν σε όλο τον κόσμο και ποιοι αναμένεται να επωφεληθούν περισσότερο.

Γερουλάνος: Ο επόμενος δήμαρχος πρέπει να είναι ακτιβιστής

Γερουλάνος: Ο επόμενος δήμαρχος πρέπει να είναι ακτιβιστής

Υπάρχουν πηγές εσόδων που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την Αθήνα, δηλώνει στο Euro2day.gr ο υποψήφιος δήμαρχος. Οι δράσεις στήριξης της επιχειρηματικότητας και οι θέσεις για το Airbnb. Τα μαθήματα από τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Τι πάει... στραβά στη Μεγάλη Βρετανία

Στον μεγάλο ασθενή της Ευρώπης έχει μετατραπεί η Βρετανία σύμφωνα με τον Μάρτιν Γουλφ των Financial Times. Η ανεπαρκής πολιτική ηγεσία, η κρίση εθνικής ταυτότητας και η χαμηλή παραγωγικότητα.

Β. Ντομπρόβσκις: Η μείωση του αφορολόγητου δεν είναι δεδομένη

Παράθυρο να μη μειωθεί το αφορολόγητο όριο το 2020 αφήνει ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, σε αποκλειστική συνέντευξη στο Euro2day.gr. Πλήρης υποστήριξη Κομισιόν στην αποπληρωμή των δανείων του ΔΝΤ, αλλά και προειδοποίηση για τους στόχους στα πρωτογενή πλεονάσματα. Τι περιμένει για τον ν. Κατσέλη.

Τα μυστικά πίσω από την πρώτη φωτογραφία «μαύρης τρύπας»

Η συνεργασία οκτώ τηλεσκοπίων που ουσιαστικά δημιούργησε ένα σύστημα μεγέθους… γης. Τι φαίνεται στην φωτογραφία της «μαύρης τρύπας» που απέχει 53 εκατ. έτη φωτός από τον πλανήτη.

Brain Drain: Πώς θα ξεφύγουμε από το «ελληνικό παράδοξο»

Τις κινήσεις για να αξιοποιηθεί το εξαιρετικό επιστημονικό προσωπικό και να καλυφθεί το τεχνολογικό χάσμα περιγράφει ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας Κ. Φωτάκης. Ποια προγράμματα κινητοποιούνται. Πόσο εφικτή είναι η συμμετοχή της χώρας στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση.

Βαρουφάκης: Τα λάθη της Μέι στη διαπραγμάτευση για το Brexit

Τις πλάνες και τα σφάλματα της βρετανίδας πρωθυπουργού καταγράφει ο πρώην Έλληνας ΥΠΟΙΚ μιλώντας στους FT. Οι κόκκινες γραμμές, τo καρτέλ των Βρυξελλών και η θεωρία των παιγνίων. Η Ελλάδα-μπανανία και οι δυνατότητες της Γηραιάς Αλβιώνας.

Κ. Μπακογιάννης: Θα εξασφαλίσουμε ότι κάθε ευρώ πιάνει τόπο

Οι πολυπληθέστερες πόλεις ανά τους αιώνες!

Τα ρομπότ φέρνουν... επανάσταση στις αγροτικές καλλιέργειες

Νάσος Ηλιόπουλος: Πλούσιος δήμος, με φτωχή διαχείριση, η Αθήνα

Business Europe: Ισες ευκαιρίες διεκδικούν οι ευρωπαϊκές εταιρείες

Τα σχέδια για να καθαρίσει το διάστημα από τα... σκουπίδια

Γιώργος Καρανίκας: Περιττές οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Τα gadgets που έκλεψαν την παράσταση στη Βαρκελώνη

Στάθης Γιαννακίδης: Επτά δισ. ευρώ στις επιχειρήσεις την επόμενη 3ετία

Κρίσιμο debate για τις εξορύξεις σε μεγάλα βάθη

v