Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Ετρεξε» στο φινάλε το Χρηματιστήριο

Τέταρτη συνεχόμενη ανοδική συνεδρίαση, με το Γενικό Δείκτη να κλείνει στα υψηλά ημέρας, πάνω από τις 650 μονάδες, εν μέσω προσδοκιών για “λευκό καπνό” στη Σύνοδο Κορυφής. Στις τραπεζικές μετοχές τα μεγαλύτερα κέρδη. Μίνι ράλι και στα ομόλογα.

«Ετρεξε» στο φινάλε το Χρηματιστήριο

Χωρίς βοήθειες από τις κύριες Ευρωπαϊκές Αγορές, που συνεχίζουν τις συναλλαγές επιφυλακτικά και με ήπιες μεταβολές, αποφάσισε να κινηθεί σήμερα το Ελληνικό Χρηματιστήριο και παρά το επιφυλακτικό ξεκίνημα, πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη ανοδική συνεδρίαση για τον Γενικό Δείκτη, που είναι και θετικό ρεκόρ διμήνου, καθώς “καρέ” ανοδικών συνεδριάσεων ο ΓΔ είχε να “δει” από το διάστημα 22 έως και 27/5, όταν και είχε πετύχει πέντε συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις.

Τα αθροιστικά κέρδη του ανοδικού 4ημερου για τον Γενικό Δείκτη, στο 3,8%.

Ασφαλώς και η σημερινή συνεδρίαση είχε πολλά πονταρίσματα για θετικές εξελίξεις από την Σύνοδο Κορυφής (η συνεδρίαση, μετά από πολύωρο ‘διάλειμμα’, θα συνεχιστεί στις 17.00 - ώρα Ελλάδας -, αντί για τις 15.00 - ώρα Ελλάδας - που είχε αρχικώς αναφερθεί, όπως γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος του προέδρου), τα οποία δεν αποκλείεται να ανακληθούν – ακυρωθούν στις αμέσως επόμενες συνεδριάσεις, αν οι τελικές ανακοινώσεις των Ευρωπαίων Ηγετών, δεν τιμολογηθούν θετικά από τις Αγορές.

Ενισχυτικά στην ψυχολογία των λίγων αγοραστών έπαιξε και το δημοσίευμα του Bloomberg. Το πρακτορείο, επικαλούμενο δύο Αξιωματούχους ανέφερε ότι “οι τέσσερις Κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ορθώνουν εμπόδια στις διαπραγματεύσεις για το μαζικό πακέτο στήριξης, είναι έτοιμες να πουν το ‘ναι’ σε ένα σημείο - κλειδί της συμφωνίας”.

Από την άλλη, τα αποτελέσματα των πρώτων δοκιμών σε Ανθρώπους του εμβολίου που εξελίσσει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης με την AstraZeneca, έδειξε μια αισιόδοξη τροπή στην προσπάθεια καταπολέμησης του νέου κορωνοϊού.

Επιστρέφοντας στο Χ.Α., μόνιμο και μεγάλο ερωτηματικό παραμένει ο ιδιαίτερα χαμηλός τζίρος, που δεν αφήνει σημαντικά περιθώρια αισιοδοξίας, ακόμη και αν από τις Βρυξέλλες έλθει η απόλυτα θετική έκπληξη.

Η συναλλακτική απονεύρωση προβληματίζει εντονότατα τους Εγχώριους Επαγγελματίες, όπως και η καθίζηση του ενδιαφέροντος για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του ταμπλό, πιθανότατα γιατί οι πιο συντηρητικοί Επενδυτές έχουν επιλέξει την αποχή και την αυξημένη ρευστότητα, περιμένοντας να αυξηθεί η ορατότητα στα κρίσιμα μέτωπα (Τουρισμός, “κόκκινα” δάνεια), αλλά και τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου των Εισηγμένων, που θα είναι πιο ευδιάκριτες οι επιπτώσεις από το lockdown.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πρωινά χαμηλά και από το σύνολο των μετοχών του FTSE25, με θετικό πρόσημο διασώζονταν μόνο οι τίτλοι των Jumbo (+3,62%) και ΟΛΠ (+0,92%).

Την συγκρατημένη αισιοδοξία της Εγχώριας Χρηματιστηριακής Αγοράς, έδειξε να συμμερίζεται και η Αγορά ομολόγων, όπου οι αγοραστές συνέχισαν να δίνουν παρουσία, με αποτέλεσμα την νέα αποκλιμάκωση των αποδόσεων (στο 1,119% η απόδοση του Ελληνικού 10ετους τίτλου).

Επιστρέφοντας στο Χ.Α. και ξεκινώντας από το Βαρύδεικτο Τραπεζικό ταμπλό, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήλθε σε επαφή με το αρνητικό πρόσημο ο τίτλος της Alpha Bank (+4,08%), ενώ και τα δύο πρόσημα άλλαξαν οι μετοχές των Εθνικής (+5,18%), Eurobank (+3,13%) και Πειραιώς (+3,61%).

Ξεκινώντας από την ΑΛΦΑ, επιβεβαιωμένη απώλεια της στήριξης στα 0,614 ευρώ, ανοίγει την “καταπακτή” προς τα 0,584 – 0,572 ευρώ. Η πρώτη αντίσταση στα 0,627 (ημερήσιο “stop short” και η αμέσως επόμενη στα 0,656 ευρώ. Το πλέον αισιόδοξο σενάριο, με τα τρέχοντα δεδομένα εξαντλείται στα 0,681 – 0,687 ευρώ.

Για την ΕΤΕ, η μετοχή άφησε πίσω της την πρώτη αντίσταση στα 1,264 (ημερήσιο “stop short”) και έδωσε ημερήσιο σήμα τοποθετήσεων. Οι αμέσως επόμενες στα 1,283, 1,31 και 1,34 ευρώ (καθοδικό χάσμα). Το αισιόδοξο σενάριο, με τα τρέχοντα δεδομένα, θα “μείνει από καύσιμα” στην περιοχή των 1,3650 ευρώ. Κλείσιμο χαμηλότερα των 1,155 ευρώ θα απαιτήσει δραστική μείωση θέσεων.

Για την EΥΡΩΒ, η πλησιέστερη στήριξη στα 0,3860 – 0,3820 ευρώ. Υπερκεράστηκε η πρώτη αντίσταση στα 0,404 (ημερήσιο “stop short”), δίνοντας και εδώ ημερήσιο σήμα αγορών και οι αμέσως επόμενες αντιστάσεις εντοπίζονται στα 0,4160 και 0,4214 ευρώ (καθοδικό χάσμα).

Για την ΠΕΙΡ, θέλει επιβεβαιωμένα κλεισίματα υψηλότερα των 1,28 ευρώ, για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Νέα υποχώρηση κάτω από τα 1,28 ευρώ, ανοίγει διάδρομο για τα 1,21 και 1,00 ευρώ. Η όποια αντίδραση πρέπει να περάσει τα 1,316 (ημερήσιο “stop short”) για να επεκταθεί προς τα 1,46 – 1,50 ευρώ.

Και τα δύο πρόσημα άλλαξε ο Τραπεζικός δείκτης κινούμενος μεταξύ 334,84 (-0,45%) και 352,07 μονάδων (+4,67%). Πριν τις τελικές δημοπρασίες βρέθηκε στις 350,4 (+4,17%) και ολοκλήρωσε τις συναλλαγές στις 349,63 μονάδες, με ημερήσια κέρδη 3,95%.

Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω δείκτης με κλείσιμο υψηλότερα των 349 μονάδων, δίνει ημερήσιο σήμα επανατοποθετήσεων, το οποίο αναιρείται μόνο με υποχώρηση και κλείσιμο χαμηλότερα των 325 μονάδων.

Μένοντας στον κλάδο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αν. Παπαϊωάννου, “σύμπραξη με τις υφιστάμενες Εταιρείες διαχείρισης που έχουν συστήσει οι Ελληνικές Τράπεζες με Ξένους Επενδυτές και συμμετοχή Ιδιωτικών κεφαλαίων, προβλέπει η πρόταση που ετοιμάζει η Τράπεζα της Ελλάδος για τη δημιουργία bad bank. Στην Έκθεση η διοίκηση της ΤτΕ προσπαθεί να βάλει τέλος στα σενάρια που θέλουν η χρηματοδότηση της bad bank να γίνει με λεφτά του Έλληνα Φορολογούμενου και υπογραμμίζεται ότι τυχόν ζημιές που θα προκύψουν δεν θα καλυφθούν με την ενεργοποίηση μέτρων εξυγίανσης (bailin), δηλαδή δεν θα πλήξουν Ομολογιούχους, Μετόχους, Καταθέτες, αλλά από τις ίδιες τις Τράπεζες”.

Ερχόμενοι στο ταμπλό των μη Τραπεζικών μετοχών υψηλής κεφαλαιοποίησης, όπου η τελική εικόνα δίνει σαφές προβάδισμα στους τίτλους με θετικό πρόσημο, με αρνητική μεταβολή ολοκλήρωσε τις συναλλαγές μόνο η μετοχή της ΕΕΕ (-0,70%), ενώ ο τίτλος της ΤΕΝΕΡΓ (+1,70%) τερμάτισε την συνεδρίαση σε νέα ιστορικά υψηλά.

“Η ΔΕΗ προχώρησε σε λήψη ομολογιακού δανείου ύψους 30 εκατ. ευρώ από την Alpha Bank. Το επιτόκιο της έκδοσης διαμορφώθηκε στο 3μηνο Euribor +4,5%, ενώ τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν ανάγκες κεφαλαίου κίνησης”, όπως μετέδωσε η Euroxx Sec.

Η μετοχή συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις, δείχνοντας ότι είναι το “αγαπημένο χαρτί” των traders, έστω και αν σήμερα υποχώρησε σχετικά από το υψηλό ημέρας των 4,04 ευρώ (+4,12%).

Ο τίτλος κινείται σε υψηλά 5μηνου, όμως τα πιο συντηρητικά χαρτοφυλάκια ίσως πρέπει να προσέξουν ότι η Επιχείρηση μεταθέτει πληρωμές δανείων, παίρνει ομολογιακό για κεφάλαιο κίνησης και συνεχίζει να γράφει ζημιές στην τελική γραμμή, παρά τα συνεχόμενα μέτρα. Τεχνικά, όσο ο τίτλος δίνει κλεισίματα υψηλότερα των 3,534 ευρώ (ημερήσιο “stop long”), δεν έχουν λόγους ανησυχίας οι “buyers”. Η ενδιάμεση στήριξη στα 3,64 – 3,58 ευρώ.

Χαμηλώνοντας σε κεφαλαιοποιήσεις, υπενθυμίζεται ότι από σήμερα, οι μετοχές της Epsilon Net (0%) ήταν διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α., με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής ±30%.

Επίσης από σήμερα, οι μετοχές της Autohellas (-2,28%) ήταν διαπραγματεύσιμες χωρίς το μέρισμα χρήσεως 2019, €0,23 ανά μετοχή, από το οποίο θα παρακρατηθεί ο αναλογούν φόρος, βάσει της κείμενης νομοθεσίας (καθαρό ποσό: €0,2185 ανά μετοχή) και οι μετοχές της Inform Λύκος (-3,81%) ήταν διαπραγματεύσιμες χωρίς το μέρισμα χρήσεως 2019, €0,04 ανά μετοχή, από το οποίο θα παρακρατηθεί ο αναλογούν φόρος, βάσει της κείμενης νομοθεσίας (καθαρό ποσό: € 0,038 ανά μετοχή).

Σχετική αύξηση των συναλλαγών σε Revoil (-6,91%), Δρομέα (+3,58%) και Κτήμα Λαζαρίδη (-4,91%), επιστροφή αγοραστών σε Intralot (+8,33%), Reds (+4,42%) και Τρ. Αττικής (+3,35%), προσπάθεια αντίδρασης μετά από “καρέ” πτωτικών συνεδριάσεων για την AVE (+0,27%), ενώ συνεχίζεται η κινητικότητα σε Ιντρακάτ (+4,68%) και ΕΚΤΕΡ (+2,26).

Τέσσερις οι συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις για MIG (+2,97%) και Άβακα (+2,61%), το “bid” σαφώς χαμηλότερα από το προηγούμενο κλείσιμο για την ΑΑΑΠ (+19,25%), ενώ συνεχίζει με ασυνήθιστα υψηλές συναλλαγές η Βιοτέρ (-18,82%).

Ευδιάκριτη η παρουσία πωλητή σε Κυριακούλη (-5,56%), ΚΛΜ (-5,77%), Μοτοδυναμική (-4,44%) και Ίλυδα (-5,26%), η σύγκριση των αποτιμήσεων συνεχίζει να ευνοεί την Performance Technologies (0%) στον κλάδο της Πληροφορικής, ενώ ίσως αξίζει προσοχής το “μάζεμα” της Forthnet (+3,33%) πέριξ των 0,24 ευρώ.

Σύμφωνα με την συντηρητική σχολή σκέψης και σε περίπτωση “λευκού καπνού” από τις Βρυξέλλες, δύσκολα ο Γενικός Δείκτης θα υπερκεράσει τις 709 – 716 και 750 μονάδες και ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης τις 1750 – 1770 και 1800 μονάδες. Να σημειωθεί ότι μετά το σημερινό κλείσιμο ο Γενικός Δείκτης γύρισε σε ημερήσιο “long” με “stop” στις 619 μονάδες, ενώ ο FTSE25 θέλει κλείσιμο υψηλότερα των 1623 μονάδων, για να δώσει ημερήσιο σήμα επανατοποθετήσεων.

Ο Γενικός Δείκτης κινήθηκε μεταξύ 638,2 (-0,51%) και 651,49 μονάδων (+1,56%). Πριν τις τελικές δημοπρασίες βρέθηκε στις 651,49 (+1,56%), μέσω των τελικών δημοπρασιών σημείωσε νέα υψηλά στις 653,23 (+1,83%) και ολοκλήρωσε τις συναλλαγές στις 653,15 μονάδες, με ημερήσια κέρδη 1,82%.

Ο τζίρος στα 39,9 εκατ., από τα οποία τα 4,8 εκατ. αφορούν προσυμφωνημένες συναλλαγές (ΟΤΕ, ΕΤΕ, ΜΠΕΛΑ), ενώ ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΕΤΕ, ΑΛΦΑ, ΔΕΗ και ΜΟΗ απασχόλησαν το 63% της συνολικής μικτής αξίας συναλλαγών.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, δεν ήλθαν σε επαφή με το αρνητικό πρόσημο οι ΛΑΜΔΑ, ΜΠΕΛΑ και ΟΛΠ και με το θετικό η ΕΕΕ.

Μέσω των τελικών δημοπρασιών, στο υψηλό ημέρας έκλεισαν οι Viohalco, Motor Oil, Jumbo, TITC, Ελ. Πετρέλαια, ΕΧΑΕ, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ και Τέρνα Ενεργειακή.

Θα μπορούσε να είναι και καλύτερη η τελική εικόνα με 70 ανοδικές μετοχές, έναντι 35 πτωτικών, καθώς μόλις 12 τίτλοι ξεπέρασαν σε ημερήσια κέρδη το 4%

Οι διεθνείς αγορές

Με μικτά πρόσημα ολοκλήρωσαν την πρώτη συνεδρίαση της νέας εβδομάδας, οι μεγάλες Ασιατικές Αγορές. Μικτές οι διαθέσεις και στην Ευρώπη, αλλά και στις πρώτες ώρες συναλλαγών στην Wall Street. Οριακά κέρδη για το Ευρώ, ήπιες πιέσεις στο Πετρέλαιο.

Με τα $1820 κοντράρεται ο Χρυσός, προς υψηλά 4ετιας το Ασήμι, οριακά ψηλότερα των $9150 το Bitcoin.

Ξεκινώντας από την Κίνα, η Κεντρική Τράπεζα της Χώρας διατήρησε αμετάβλητο το επιτόκιο δανεισμού για τρίτο συνεχόμενο μήνα, ενώ το Σαββατοκύριακο οι Αρμόδιες Ρυθμιστικές Αρχές αύξησαν στο 45% το όριο στο οποίο οι Ασφαλιστικές μπορούν να επενδύουν σε μετοχές.

Από την άλλη, το ΔΝΤ αναμένει ότι “το ΑΕΠ των ΗΠΑ θα υποχωρήσει κατά 37% κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους, ως άμεση συνέπεια της καραντίνας και παρά την άνευ προηγουμένου δημοσιονομική στήριξη. Για το σύνολο του έτους, η ύφεση θα περιοριστεί στο 6,6%, εφόσον συνεχιστεί η οικονομική δραστηριότητα”.

“Κατά 33% υποχώρησαν οι Παγκόσμιες επενδύσεις σε Ακίνητα το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού έπληξε τις Οικονομίες και τα deals. Η Περιοχή Ασίας - Ειρηνικού δέχθηκε το μεγαλύτερο χτύπημα, κινούμενη χαμηλότερα κατά 45% σε ετήσια βάση, καθώς ήταν η πρώτη που δέχθηκε πιέστηκε από την πανδημία. Οι επενδύσεις κινήθηκαν χαμηλότερα 36% στην Αμερική και 19% σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική”, σύμφωνα με έκθεση της Savills Plc. Investment.

Επιστρέφοντας στα εγχώριου ενδιαφέροντος, στήριξη στα περιθώρια κέρδους των Τραπεζών προσφέρει η επιλογή των Πελατών να τοποθετούν τα χρήματά τους στο Ταμιευτήριο, όπου τα επιτόκια είναι μηδενικά. Σύμφωνα με τα στοιχεία της TτE, οι καταθέσεις Νοικοκυριών και Επιχειρήσεων αυξήθηκαν κατά 1,5 δισ. ευρώ τον Μάιο, έναντι του Απριλίου, στα 144,5 δισ. ευρώ. Αυτές των Νοικοκυριών είναι αυξημένες κατά 68,4 εκατ. ευρώ. Το στοιχείο αυτό, σύμφωνα με τη Moody’s, θα βοηθήσει το Τραπεζικό Σύστημα να περιορίσει την πίεση που δέχεται στα καθαρά επιτοκιακά περιθώρια κέρδους, τη φετινή χρονιά.

Τι λένε οι Αναλυτές

“Η ολοκλήρωση των ομολογιακών εκδόσεων, αλλά της μετάταξης Εταιρείας με δημόσια προσφορά τίτλων, είχε αρνητική επίδραση στη ρευστότητα της Αγοράς, συμβάλλοντας στην αυτόνομη πορεία του Χ.Α. το προηγούμενο διάστημα. Ζητούμενο πλέον να υπάρξει θετικός καταλύτης για να αλλάξει η ρότα του ΓΔ, με τη Σ.Κ. της Ε.Ε. να παρατείνεται, προκειμένου να λάβει αποφάσεις για το Ταμείο Ανάκαμψης, εξέλιξη που αναμένεται να προκαλέσει νευρικότητα στις Αγορές”, αναφέρει στις εκτιμήσεις της η Κύκλος ΑΧΕΠΕΥ.

“Το σχέδιο ανάπτυξης των Σοφών, υπό τον Καθηγητή Χριστόφορο Πισσαρίδη, παρουσιάστηκε ήδη στον Πρωθυπουργό που το χαρακτήρισε φιλόδοξο, μακροπρόθεσμο και ρεαλιστικό”, επισημαίνει ο Ηλίας Ζαχαράκης.

“Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χώρα θα βρεθεί με χρήματα που θα πέσουν στην Οικονομία χωρίς κόστος, μετά από 10 χρόνια. Αν αυτά τα διαχειριστούμε σωστά και με σχέδιο, τότε μπορούμε να κάνουμε άλματα στην Οικονομία”.

“Είμαστε έτοιμοι να αυξήσουμε θέσεις στην Αγορά από την στιγμή που είχαμε άλλη μια θετική συνεδρίαση, παρατηρώντας παράλληλα και τα ‘stop’, που πλέον έχουν έρθει πολύ κοντά και στις επιλογές μας”, τονίζει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Fast Finance ΑΕΠΕΥ.

Ανοδος και στα Παράγωγα

Αλλαγή σκηνικού, καθώς με αξιοπρόσεκτη άνοδο ξεκίνησε η νέα χρηματιστηριακή εβδομάδα και στην Αγορά Παραγώγων, ενώ νέα αισθητή υποχώρηση σημείωσαν οι συναλλαγές τόσο στο συμβόλαιο του δείκτη, όσο και στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών (19.272 συμβόλαια).

Στα 4.747 συμβόλαια του δείκτη οι ανοιχτές θέσεις (από 4.315 στην αμέσως προηγούμενη συνεδρίαση) για τον πρώτο μήνα (Αύγουστος).

Το συμβόλαιο του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 983, 971 για τον Αύγουστο και 12 για τον Σεπτέμβριο, τιμή κλεισίματος για τον πρώτο μήνα 1.579) κινήθηκε μεταξύ 1.532 και 1.579 μονάδων.

Ελάχιστος ο αξιοσημείωτος δανεισμός τίτλων (17.800 ΔΕΗ, 15.000 ΟΤΕ, 13.000 Τέρνα Ενεργειακή), ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε Eurobank (4.309), Alpha Bank (5.838), Πειραιώς (2.734), ΔΕΗ (553), Ελλάκτωρα (491), Εθνική (3.573), MIG (720), ΓΕΚ (120), Cenergy (119), Lamda Development (139), ΑΔΜΗΕ (258), Motor Oil (102).

Οι μεγαλύτερες ανοιχτές θέσεις - συμβόλαια (Μέγεθος Συμβολαίου: 100 Μετοχές, Φυσική Παράδοση), για τον πρώτο μήνα (Σεπτέμβριος), στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών σε: Eurobank 52.004, MIG 42.262, Alpha Bank 93.489, Εθνική 32.455, ΔΕΗ 10.296, Πειραιώς 16.086, Ελλάκτωρα 10.818.

Έκλεισαν “long” θέσεις στον ΟΠΑΠ.

Οι σημαντικότερες καθαρές αρνητικές θέσεις που δημοσιοποιήθηκαν στην Επ. Κεφαλαιαγοράς και ξεπερνούν το 0,5% του συνόλου των μετοχών:

Lansdowne Partners (UK) LLP

PIRAEUS BANK S.A.

2,57%

2020-06-19

Lansdowne Partners (UK) LLP

EUROBANK ERGASIAS S.A.

0,90%

2020-05-13

Lansdowne Partners (UK) LLP

 

PUBLIC POWER CORP. SA

 

1,59%

 

2020-06-16

 

 

 

 

 

Oasis Investments II Master Fund LTD

 

FOLLI FOLLIE S.A.

 

0,55%

 

2019-10-15

Lansdowne Partners (UK) LLP

 

ALPHA BANK S.A

1%

2020-05-13

    

Oceanwood Capital Management LLP

PIRAEUS BANK S.A.

0,60%

2020-05-21

Οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι, μόνο από OTC (*), καθώς το Χ.Α., στην συγκεντρωτική κατάσταση του ΗΔΤ, δεν δημοσιεύει τους δανεισμούς από την ΕΧΑΕ, είναι: Alpha Bank 43.486.068 τεμ., (από 43.486.068 τεμ. στην αμέσως προηγούμενη συνεδρίαση), Πειραιώς 20.376.478 τεμ. (20.479.970), ΔΕΗ 5.814.084 τεμ. (5.848.612), Eurobank 49.618.591 τεμ. (49.618.591), ΟΠΑΠ 1.319.394 τεμ. (1.319.394), Εθνική 9.807.674 (9.807.674), Folli Follie Group 1.120.847 τεμ. (1.120.847).

(*) Τα στοιχεία Συναλλαγές Δανεισμού Τίτλων μέσω OTC δηλώνονται από τους χειριστές ΣΑΤ και αφορούν τις ποσότητες που έχουν καταγραφεί στο ΣΑΤ έως και τη προηγούμενη εργάσιμη ημέρα.

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v