Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΡΟΣΩΠΑ

Τώρα αρχίζει το παιχνίδι στις αγορές συναλλάγματος

Τώρα αρχίζει το παιχνίδι στις αγορές συναλλάγματος

Αναπόφευκτη η μετάβαση από την τρέχουσα πολιτική ορθοδοξία των κεντρικών τραπεζών προς μια πολιτική με έρεισμα τα δημοσιονομικά μέτρα. Γιατί το κυνήγι αποδόσεων μπορεί να αποτύχει παταγωδώς το δ' τρίμηνο. Γράφει ο J. Hardy της Saxo Bank.

Jakobsen (Saxo Bank): Φορέστε τα κράνη σας!

Jakobsen (Saxo Bank): Φορέστε τα κράνη σας!

Η διάλυση του κοινωνικού συμβολαίου μπορεί να οδηγήσει σε νίκη του Τραμπ και σε έξαρση της μεταβλητότητας σε όλες τις αγορές. Τι προβλέπει ο επικεφαλής οικονομολόγος της Saxo για το δ' τρίμηνο. Οι εκτιμήσεις για δολάριο, επιτόκια και κεντρικές τράπεζες.

Τα καλά και τα... άσχημα νέα για τους επενδυτές

Τα καλά και τα... άσχημα νέα για τους επενδυτές

Η παγκόσμια οικονομία έχει επιστρέψει σε ομαλή θετική πορεία τονίζει ο επικεφαλής επενδύσεων της Saxo.Το Brexit δεν έφερε την καταστροφή, αλλά τα αγκάθια παραμένουν για τις εταιρικές επενδύσεις από τη χαμηλή αύξηση της παραγωγικότητας.

«Επενδυτικά καταφύγια» που προσφέρουν τα ασφαλιστικά προϊόντα

«Επενδυτικά καταφύγια» που προσφέρουν τα ασφαλιστικά προϊόντα

Επιλογές για αποταμιευτές που αναζητούν ασφάλεια και απόδοση προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες. Πώς διαμορφώνονται τα δεδομένα στην ευρωπαϊκή οικονομία, τι προσφέρει η αγορά. Γράφει ο Ζ. Καλαϊτζάκης.

TAGS ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Γιατί δεν πείθουν πια οι κεντρικοί τραπεζίτες

Γιατί δεν πείθουν πια οι κεντρικοί τραπεζίτες

Η παρακολούθηση όσων έχει να πει η Fed αποτελεί με βεβαιότητα χάσιμο χρόνου, αφού ο μόνος κανόνας για τις κεντρικές τράπεζες που μπορεί να αποφέρει χρήματα είναι να... αγνοούμε όσα λένε, τονίζει ο S. Jakobsen.

Η αγορά εμφανίζει ολοένα και περισσότερες φούσκες

Οι κεντρικές τράπεζες παίζουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι γράφει ο John Hardy της Saxo Bank. Τα μέτρα ποσοτικής χαλάρωσης πυροδοτούν ράλι στις μετοχές κόντρα στα στοιχεία από την πραγματική οικονομία. Τι πρέπει να αναμένουμε από τη FED.

Saxo Bank: Γιατί παραμένουμε «ταύροι» στο χρυσό

Η ανοδική τάση για το χρυσό θα συνεχιστεί, εφόσον οι αποδόσεις παραμείνουν σε χαμηλά επίπεδα, εκτιμά ο επικεφαλής στρατηγικής εμπορευμάτων της Saxo. Γιατί είναι ικανοποιημένοι οι short-term traders. Πώς επηρεάζει η κίνηση του αμερικανικού δολαρίου.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή CFD μετοχών

Η διαπραγμάτευση μετοχών ως CFD αποτελεί ιδανικό τρόπο για συναλλαγές τόσο σε ανοδικές, όσο και σε πτωτικές αγορές. Τις επενδυτικές επιλογές ακτινογραφεί ο Christopher Dembik, επικεφαλής μακροοικονομικής ανάλυσης στη Saxo Bank.

Κάν' το όπως ο όμιλος Τιτάν!

Η υπεραιωνόβια εισηγμένη εταιρεία αποκάλυψε χθες ένα από τα ισχυρά της όπλα, που τη μετέτρεψαν από μια μικρομεσαία ελληνική τσιμεντοβιομηχανία σε έναν ισχυρό πολυεθνικό όμιλο.

Paul Girault: Οι εμπειρίες ενός Γάλλου fund manager από το ΧΑ

O εκπρόσωπος του fund HGM Globetrotter μιλά στο Euro2day.gr για το πώς οι Γάλλοι διαχειριστές βλέπουν την Ελλάδα και για τις μέχρι τώρα εμπειρίες του από το ΧΑ. Τι φοβάται στη Nexans Hellas και γιατί απογοητεύτηκε από την ΑΓΕΤ Ηρακλής.

Το «STEM effect» στις Αγορές

Jakobsen: Τι θα έκανα αν ήμουν πρωθυπουργός

Πώς έχει η εικόνα τώρα στις βασικές ισοτιμίες

Επενδύοντας στο Βιετνάμ: Η συνεργασία Alpha Trust-Dragon Capital

Jakobsen: Σε κακή κατάσταση η αμερικανική οικονομία

Πώς θα επωφεληθείτε από το σορτάρισμα

Λαζαρίδης: Εθνική προτεραιότητα η χρηματοδότηση μικρομεσαίων

Ποια blue chips είναι τα... άγρια άλογα της Σοφοκλέους

Saxo Bank: Τι μπορεί να... τρελάνει τις αγορές το 2016

Το FinTech και οι ανατροπές στον χρηματοπιστωτικό κλάδο

v