Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιφυλακτική άνοδος στις ασιατικές αγορές

Η απειλή του Ντόναλντ Τραμπ να αναπτύξει στρατό για να καταστείλει τις βίαιες διαδηλώσεις στις αμερικανικές πόλεις, περιορίζει την διάθεση των επενδυτών για τοποθετήσεις σε τίτλους υψηλότερου κινδύνου.

Σε υψηλότερο επίπεδο κινήθηκαν οι ασιατικές αγορές, με την προσοχή των επενδυτών να επικεντρώνεται στην προοπτική της παγκόσμιας ανάκαμψης από τον κορωνοϊό, αφήνοντας σε «δεύτερη μοίρα» τις γνωστές ανησυχίες για τις σινοαμερικανικές σχέσεις και το βάθος της οικονομικής ζημιάς.

Ωστόσο, η απειλή του Ντόναλντ Τραμπ να αναπτύξει στρατό για να καταστείλει τις βίαιες διαδηλώσεις στις αμερικανικές πόλεις, περιορίζει την διάθεση των επενδυτών για τοποθετήσεις σε τίτλους υψηλότερου κινδύνου.

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας ενισχύονταν κατά 0,4% ενώ ο δείκτης Nikkei του Τόκιο έκλεισε με κέρδη 1,19% στις 22.325 μονάδες.

Υψηλότερα κατά 0,22% ο Shanghai Composite στις 2.921 μονάδες, κατά 0,31% ο CSI στις 3.983 μονάδες, κατά 0,58% ο Hang Seng στις 23.870 μονάδες και κατά 0,37% ο ASX στις 5.960 μονάδες, ενώ κέρδη 1,12% καταγράφει ο δείκτης Kospi στις 2.088 μονάδες.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v