Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απώλειες στη Wall λόγω πτώσης κατανάλωσης

Σε χαμηλότερα επίπεδα κινείται η Wall, στην τελευταία συνεδρίασης μιας εβδομάδας που προσέφερε, μέχρι χθες, κέρδη 8%. Αρνητικά επιδρά η ανακοίνωση μείωσης καταναλωτικών δαπανών. Απώλειες στις ευρωαγορές.

Σε χαμηλότερα επίπεδα κινούνται οι βασικοί δείκτες στο αμερικανικό χρηματιστήριο, στην τελευταία συνεδρίασης μιας εβδομάδας που προσέφερε, μέχρι χθες, κέρδη 8%.

Η στατιστική ανακοίνωση της ημέρας, που έδειξε μείωση στις πραγματικές καταναλωτικές δαπάνες, καθώς και η προειδοποίηση της Accenture για τα ετήσια αποτελέσματα, συγκρατούν τις τιμές.

Ο δείκτης Dow Jones υποχωρεί 2,22% στις 7.761 μονάδες, ο S&P 2% στις 816 μονάδες, και ο Nasdaq 2,37% στις 1.549 μονάδες.

Η μετοχή της Intel υποχωρεί 1,6%, κατόπιν της ανακοίνωσης έκδοσης νέων μετοχών ύψους έως 1 δισ. δολ.

Πτωτική εικόνα επικράτησε και στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Ο δείκτης FTSE υποχώρησε 0,67% στις 3.898 μονάδες, ο DAX 1,31% χαμηλότερα στις 4.203 μονάδες και ο CAC έχασε 1,78% στις 2.840 μονάδες.

Η Air France-KLM Group κατέγραψε σημαντική πτώση επί τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση, μετά την πρόβλεψη ότι οι επιχειρήσεις της θα είναι ζημιογόνες στο έτος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v