Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπό κατάληψη το μηχανογραφικό κέντρο της ΔΕΗ

Υπό κατάληψη, για τρίτη ημέρα, παραμένει το μηχανογραφικό κέντρο της ΔΕΗ στη Μεσογείων από συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ, προκαλώντας κομφούζιο στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ, ταλαιπωρώντας χιλιάδες καταναλωτές που σπεύδουν να εξοφλήσουν λογαριασμούς ρεύματος μαζί με το έκτακτο τέλος. Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Ν. Φωτόπουλος δήλωσε ότι η κατάληψη θα συνεχιστεί, παρά το αίτημα του εισαγγελέα να εκκενωθεί το κτίριο

  • Ant1
Υπό κατάληψη το μηχανογραφικό κέντρο της ΔΕΗ

Υπό κατάληψη, για τρίτη ημέρα, παραμένει το μηχανογραφικό κέντρο της ΔΕΗ στη Μεσογείων από συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ, προκαλώντας κομφούζιο στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ, ταλαιπωρώντας χιλιάδες καταναλωτές που σπεύδουν να εξοφλήσουν λογαριασμούς ρεύματος μαζί με το έκτακτο τέλος.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Ν. Φωτόπουλος δήλωσε ότι η κατάληψη θα συνεχιστεί, παρά το αίτημα του εισαγγελέα να εκκενωθεί το κτίριο.

Συμπαράσταση στους εργαζόμενους της ΔΕΗ δήλωσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, που τους επισκέφθηκε.

Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ έχουν διακόψει τη λειτουργία ολόκληρου του συστήματος πληροφορικής της ΔΕΗ, προκειμένου να μην εκδίδονται εντολές διακοπής ρεύματος σε καταναλωτές που δεν πληρώνουν το τέλος ακινήτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο