Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός από την Ευρωπαϊκή Πίστη

Ολοι οι κάτοχοι του Ασφαλιστικού Γονέα, πραγματοποιώντας αγορές άνω των 50 ευρώ στις συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις έως και τις 12 Δεκεμβρίου, συμμετέχουν αυτόματα στην κλήρωση για μια από τις 150 δωροεπιταγές των 50 ευρώ.

Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός από την Ευρωπαϊκή Πίστη

Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό με έπαθλο 150 δωροεπιταγές πραγματοποιεί η Ευρωπαϊκή Πίστη μέσω του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας.

Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι κάτοχοι του Ασφαλιστικού Γονέα, πραγματοποιώντας αγορές άνω των 50 ευρώ στις συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις έως και τις 12 Δεκεμβρίου, συμμετέχουν αυτόματα στην κλήρωση για μια από τις 150 δωροεπιταγές των 50 ευρώ.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα αναδειχθούν στις 17 Δεκεμβρίου και οι δωροεπιταγές που θα κερδίσουν θα μπορούν να εξαργυρωθούν στα συνεργαζόμενα Super Market, πρατήρια Revoil, καθώς και από τα καταστήματα Sephora και Ηλεκτρονική.

Ο διαγωνισμός επικοινωνείται μέσω του www.asfalistikosgoneas.gr, μέσω Facebook στην επίσημη σελίδα της εταιρίας https://www.facebook.com/EuropaikiPisti/ αλλά και με sms και newsletter στους κατόχους του προγράμματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ασφαλιστικός Γονέας παρέχεται χωρίς κανένα κόστος και δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχό του να διαμορφώνει ο ίδιος, ανάλογα με τις καθημερινές του αγορές:

1. Τα ασφάλιστρα που καταβάλλει σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριο συμβόλαιό του στην Ευρωπαϊκή Πίστη.

2. Δωρεάν αγορές σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή απώλεια ζωής του από ατύχημα μέχρι και για 12 μήνες.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό, το πρόγραμμα και τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο www.asfalistikosgoneas.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v