Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο γιος του Τζόνσον πήρε το όνομα γιατρών που έσωσαν τον πρωθυπουργό

Από ποιους πήρε τα τρία ονόματά του το νεογέννητο μωρό του Βρετανού πρωθυπουργού. Ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος ήταν παρών κατά τη διάρκεια της γέννας, θα πάρει μια σύντομη άδεια πατρότητας αργότερα μέσα στη χρονιά.

Ο γιος του Τζόνσον πήρε το όνομα γιατρών που έσωσαν τον πρωθυπουργό

Ο Μπόρις Τζόνσον και η αρραβωνιαστικιά του Κάρι Σίμοντς ονόμασαν το νεογέννητο γιο τους Γουίλφρεντ Λόρι Νίκολας, εν μέρει προς τιμή δύο γιατρών της εντατικής, οι οποίοι, όπως είπε το ζευγάρι, είχαν σώσει τη ζωή του Βρετανού Πρωθυπουργού, καθώς έδινε μάχη με τις επιπλοκές της Covid-19.

Σύμφωνα με το Reuters, η Σίμοντς, 32 ετών, είπε ότι ο Γουίλφρεντ, που γεννήθηκε την Τετάρτη, πήρε το όνομά του από τον παππού του Μπόρις Τζόνσον, ενώ το όνομα Λόρι προήλεθ από τον δικό της παππού.

Το όνομα Νίκολας, όπως πρόσθεσε η Σίμοντς, είναι προς τιμήν των Nick Price και Nick Hart - δύο γιατρών που όπως είπε το ζευγάρι έσωσε τη ζωή του Μπόρις Τζόνσον στο νοσοκομείο St Thomas, τον περασμένο μήνα.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη», δήλωσε η Σίμοντς, προσθέτοντας τις ευχαριστίες της στο προσωπικό του νοσοκομείου όπου γέννησε. 

Ο Τζόνσον, ο οποίος ήταν παρών κατά τη διάρκεια της γέννας, θα πάρει μια σύντομη άδεια πατρότητας αργότερα μέσα στη χρονιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v