Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τραμπ: «Ούτε που το έχω σκεφτεί» να ετοιμάσω ομιλία αποδοχής της ήττας μου

Μιλώντας στο προσωπικό της προεκλογικής εκστρατείας του στο Άρλινγκτον ο Αμερικανός πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι αισθάνεται πολύ καλά.

Τραμπ: «Ούτε που το έχω σκεφτεί» να ετοιμάσω ομιλία αποδοχής της ήττας μου

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως «ούτε που το έχει σκεφτεί» να ετοιμάσει ομιλία αποδοχής της ήττας του ή ανακήρυξης της νίκης του, μιλώντας στο προσωπικό της προεκλογικής εκστρατείας του στο Άρλινγκτον (Βιρτζίνια) χθες Τρίτη.

«Ελπίζω ότι θα χρειαστεί να ετοιμάσω μόνο τη μία», εκμυστηρεύτηκε και πρόσθεσε «ξέρετε, το να νικάς είναι εύκολο. Το να χάνεις δεν είναι ποτέ εύκολο· για εμένα δεν είναι».

Διαβεβαιώνοντας ότι «αισθάνεται πολύ καλά», ο μεγιστάνας παραδέχθηκε ότι η φωνή του είναι βραχνή έπειτα από το σπριντ των αλλεπάλληλων προεκλογικών ομιλιών του τα τελευταία 24ωρα. Αλλά «υπήρχε αγάπη σε αυτές τις συγκεντρώσεις», πρόσθεσε.

Ο Τραμπ και πολλοί από τους εργαζόμενους στην εκστρατεία του δεν φόραγαν μάσκες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο