Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το Twitter ξεκίνησε τη συνδρομή των 8 δολαρίων για επαληθευμένους χρήστες

«Δύναμη στον λαό», τόνισε το κοινωνικό δίκτυο. «Ο λογαριασμός σας θα έχει ένα μπλε τικ, όπως έχουν και οι διασημότητες, οι εταιρείες και οι πολιτικοί που ήδη ακολουθείτε».

Το Twitter ξεκίνησε τη συνδρομή των 8 δολαρίων για επαληθευμένους χρήστες

Την επιλογή επαληθευμένου χρήστη σε όσους αγοράζουν τη συνδρομή των 8 δολαρίων τον μήνα άρχισε να δίνει στους χρήστες του το Twitter, λίγες ημέρες αφότου ο νέος ιδιοκτήτης του κοινωνικού δικτύου, Ελον Μασκ, παρουσίασε την ιδέα ενός νέου συστήματος επαλήθευσης.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το Twitter τόνισε: «Δύναμη στον λαό. Ο λογαριασμός σας θα έχει ένα μπλε τικ, όπως έχουν και οι διασημότητες, οι εταιρείες και οι πολιτικοί που ήδη ακολουθείτε».

Παράλληλα με το νέο σύστημα επαλήθευσης, το Twitter υπόσχεται να μειώσει στο μισό τον αριθμό των διαφημίσεων που βλέπουν οι συνδρομητές «σύντομα». Έρχεται επίσης η δυνατότητα να δημοσιεύονται μεγαλύτερα βίντεο και η κατάταξη προτεραιότητας σε απαντήσεις, αναφορές και αναζητήσεις, είπε η εταιρεία.

 

Η τελευταία κίνηση δείχνει πόσο γρήγορα ο Μασκ θέλει να μεταμορφώσει την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που αγόρασε έναντι 44 δισ. δολαρίων. Σε μία εβδομάδα από τότε που ανέλαβε επίσημα τον έλεγχο του ιστότοπου, ο δισεκατομμυριούχος απέλυσε σχεδόν το μισό προσωπικό του μαζί με τα περισσότερα από τα κορυφαία στελέχη. Επίσης, διαφημίζει το σχέδιο συνδρομής στο Twitter Blue ως έναν τρόπο να αντιμετωπίσει την πτώση των εσόδων από διαφημίσεις καθώς και να εξαλείψει τα bots.

Το Twitter Blue είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο για χρήστες στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, αν και ο Μασκ το Σάββατο έγραψε στο Twitter ότι η υπηρεσία θα είναι τελικά διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v