Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πτώση για δείκτες και τζίρο στο ΧΑ

Συναλλαγές μόλις 40 εκατ. ευρώ και υποχώρηση του Γενικού Δείκτη στις 815 μονάδες. Το μάζεμα στη Folli Follie και η Coca Cola έσωσαν τα προσχήματα. Αρνητικός πρωταγωνιστής η ΔΕΗ, μικτή εικόνα στον τραπεζικό κλάδο.

Πτώση για δείκτες και τζίρο στο ΧΑ

Καθαρά πτωτική, η πρώτη συνεδρίαση της νέας χρηματιστηριακής εβδομάδας, με τον Γενικό Δείκτη να κινείται μόνιμα με αρνητικό πρόσημο και να επιχειρεί "διερευνητικές βουτιές" και χαμηλότερα των 810 μονάδων.

Στα χαρακτηριστικά της σημερινής συνεδρίασης, η επιφυλακτική εικόνα στο μεγαλύτερο κομμάτι του ταμπλό, η νέα υποχώρηση του τζίρου (ο χαμηλότερος των τελευταίων 35 συνεδριάσεων), αλλά και το γεγονός ότι στα χαμηλά ημέρας δεν υπήρχε τίτλος της υψηλής κεφαλαιοποίησης, που να διασώζεται, έστω, αμετάβλητος (!)

"Σήμερα ξεκινά η διαπραγμάτευση του εταιρικού ομολόγου της 'Coral', ενώ το βράδυ ανακοινώνονται οι αλλαγές των δεικτών MSCI, με αναμενόμενη την αντικατάσταση της Folli-Follie από άλλη εταιρεία υψηλής κεφαλαιοποίησης. Μέχρι την Παρασκευή ολοκληρώνεται η A.M.K. της Τράπεζας Αττικής υπέρ των παλαιών Μετόχων. Ανοικτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα για το πρόσημο του Γενικού Δείκτη" ανέφερε στο πρωινό της report η Κύκλος ΑΧΕΠΕΥ.

Μένοντας στις πιθανολογούμενες αλλαγές που αναμένονται από την τριμηνιαία αναδιάρθρωση των δεικτών της Morgan Stanley (σήμερα το βράδυ στις 24.00) αναφέρετε και σημερινή έκθεση της Wood & Co.

Σύμφωνα με τον Οίκο, εκτιμάται ότι στην τριμηνιαία αναθεώρηση του δείκτη MSCI, η Folli Follie Group θα αφαιρεθεί και στη θέση της θα προστεθεί η Motor Oil, ενώ η στάθμιση της Jumbo θα αυξηθεί.

Η Wood & Company επισημαίνει ότι η Folli Follie ήταν στα πρόθυρα εξόδου από τον δείκτη MSCI Greece και στην αναθεώρηση του Φεβρουαρίου. 

Αν κρίνουμε από τα τελικά -0,51% για την μετοχή της Motor Oil και το -0,92% για τον τίτλο της Jumbo, η Αγορά δεν "αγόρασε" κάποιο από τα δύο σενάρια και παρέμεινε απόλυτα επιφυλακτική, περιμένοντας τις ανακοινώσεις.

Ξεκινώντας και την σημερινή μας περιήγηση από το Τραπεζικό ταμπλό, ο κλαδικός του δείκτης μπορεί να ξεκίνησε με ανοδικές διαθέσεις αναρριχόμενος μέχρι τις 996,94 μονάδες (+0,29%), όμως από εκεί και πέρα τον έλεγχο της τάσης τον πήραν οι εν δυνάμει πωλητές και ο δείκτης βρέθηκε να υποχωρεί μέχρι τις 972,44 μονάδες (-2,18%). Στις 17.00 βρέθηκε στις 984,99 (-0,91%) και μέσω των τελικών δημοπρασιών, ολοκλήρωσε την συνεδρίαση στις 984,91 μονάδες, με ημερήσιες απώλειες 0,92%.

Να σημειωθεί ότι όλοι οι Δεικτοβαρείς Τραπεζικοί τίτλοι, "είδαν" και τα δύο πρόσημα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, όμως το "κουδούνι" της λήξης με θετικό πρόσημο βρήκε μόνο τις Εθνική (+1,48%) και Eurobank (+1,49%). Για τον εν λόγω δείκτη και άπαξ και αυτός υποχώρησε χαμηλότερα από την ζώνη 996 - 988, αυτή παραμένει σαν πρώτη ισχυροποιημένη αντίσταση και σημαντικό εμπόδιο στην κίνηση προς τις 1012 μονάδες. Ο Τραπεζικός δείκτης συνεχίζει να διατηρεί απόσταση ασφαλείας από την ισχυρή και αποφασιστική στήριξη των 939 μονάδων.

Συνεχίστηκε η ιδιαίτερα φειδωλή ροή ειδήσεων, τουλάχιστον για αυτές που θεωρούνται εγχώριου ενδιαφέροντος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Λάσκαρη, "με ορισμένες πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει προσχέδιο 'Staff Level Agreement' στις αποσκευές τους, οι επικεφαλής του 'Κουαρτέτου' ξεκινούν από την Τετάρτη στην Αθήνα -ίσως- τον τελικό γύρο διαπραγμάτευσης για την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης.

Από εκεί και πέρα, οι περισσότεροι από τους αναλυτές θεωρούσαν σαν πιθανότερο σενάριο την παράταση της ανοδικής αντίδρασης και η όλη εικόνα της Αγοράς τους αιφνιδίασε αρνητικά. Σύμφωνα με το σύνολο των αναλυτών η προσοχή θα παραμείνει επικεντρωμένη στις βραδινές ανακοινώσεις για την σύνθεση των δεικτών MSCI (έως σήμερα συμμετέχουν 9 μετοχές στον δείκτη MSCI Greece Standard και συγκεκριμένα οι μετοχές των Alpha Bank, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, Εθνική Τράπεζα, Jumbo, Τράπεζα Περιαιώς, Eurobank, Τιτάν και Folli Follie).

Μεταφερόμενοι στον μη Τραπεζικό FTSE25, ασφαλώς και πλην της συνεχιζόμενη πλαγιοκαθοδικής κίνησης για τον τίτλο της Folli Follie Group (-3,79%), ασφαλώς και "έκανε αρνητικό ήχο" στο εγχώριο χρηματιστηριακό ταμπλώ, η έκθεση της McKinsey (έχει προσληφθεί ως Σύμβουλος από την εταιρεία για να καταρτίσει το νέο business plan), σύμφωνα με την οποία η ΔΕΗ είναι μη βιώσιμη Επιχείρηση.

Ευνόητο είναι ότι ο τίτλος κινήθηκε μόνιμα με αρνητικό πρόσημο, βρέθηκε να καταγράφει απώλειες έως 10,09% και ολοκλήρωσε την συνεδρίαση στα 2,064 ευρώ, με ημερήσιες απώλειες 9,47%. Τελευταίο "προπύργιο" των "buyers" στα 2,04 ευρώ, πριν το τελικό "sell off".

Από τις μετοχές που έδωσαν βοήθειες στους βασικούς δείκτες του Χ.Α. και πλην της ΕΕΕ (+2,53%), που και σήμερα επιβεβαίωσε τον ρόλο του "σωματοφύλακα του Δείκτη στις δύσκολες συνεδριάσεις" και η οποία μέσω των τελικών δημοπρασιών ολοκλήρωσε την συνεδρίαση και στο υψηλό ημέρας, με θετικό πρόσημο στο μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας, κινήθηκε και ο τίτλος των Ελ. Πετρελαίων (+0,25%), έστω και αν υποχώρησε σημαντικά από το ενδοσυνεδριακό υψηλό των 8,15 ευρώ (+1,49%), στον απόηχο της είδησης σύμφωνα με την οποία "το 'πράσινο φως' για την πώληση του ποσοστού 35% συμμετοχής των Ελληνικών Πετρελαίων στο ΔΕΣΦΑ με τίμημα 283,7 εκατ. ευρώ 'άναψε' η γ.σ. των Μετόχων.

Για να βρει ο τίτλος επιταχυνόμενο ανοδικό βηματισμό, χρειάζεται κλείσιμο υψηλότερα των 8,60 ευρώ.

Χαμηλώνοντας σε κεφαλαιοποιήσεις, εντυπωσιακά πράγματα στην Εβροφάρμα που βρέθηκε να υποχωρεί μέχρι το -10,26%, για να ακολουθήσει αντίδραση μέχρι το +10,26% και να ολοκληρώσει την συνεδρίασης με ημερήσια κέρδη 9,4%, συμπληρώνοντας τρεις ανοδικές και μία αμετάβλητη συνεδρίαση, στις τελευταίες τέσσερις.

Δεύτερη συνεχόμενη ανοδική συνεδρίαση, με αξιοπρόσεκτο "bid" για την Foodlink (+18,95%), Παπουτσάνης (+1,77%) και Καράτζη (+1,97%) διατηρούν επαφή με τα πρόσφατα υψηλά, κινητικότητα στον Λύκο (+7,16%) και δεύτερη συνεχόμενη ανοδική συνεδρίαση, μετά την ανακοίνωση για διανομή μικτού μερίσματος 0,10 ευρώ ανά μετοχή, επέστρεψαν οι αγοραστές στην Attica Group (+2,90%), κάτι "κουνιέται" στον Κανάκη (+1,05%), ενώ σε νέα υψηλά 9,5 ετών ολοκλήρωσε την συνεδρίαση η Profile (+1,57%).

Όσον αφορά την τεχνική εικόνα των βασικών δεικτών και σύμφωνα με τα ημερήσια διαγράμματα, για τον Γενικό Δείκτη παραμένει η σημαντική στήριξη στις 800 μονάδες, με ενδιάμεσες στις 820 και 805. Το 834 είναι κοντινή αντίσταση, που κατοχύρωση μπορεί να δώσει συνέχιση στο 846.

Για τον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (-0,41%), το 2130 είναι κοντινή στήριξη που μόνο κατοχύρωση μπορεί να δοκιμάσει καλύτερη διόρθωση στο 2100. Αντίσταση το 2160.

Αξίζει υπενθύμισης ότι από σήμερα, οι μετοχές της εταιρείας "Ικτίνος" ήταν διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το μέρισμα χρήσεως 2017, €0,07 ανά μετοχή, από το οποίο θα παρακρατηθεί ο αναλογούν φόρος, βάσει της κείμενης νομοθεσίας (καθαρό ποσό: €0,0595 ανά μετοχή).

Επίσης εισήχθησαν προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 30.000 νέες μετοχές της Forthnet που προέκυψαν από την μετατροπή 30.000 ομολογιών, με τιμή μετατροπής €0,30 ανά ομολογία. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρείας που διαπραγματεύονται στο Χ.Α. ανέρχεται σε 163.845.807 και το σύνολο εισηγμένων ομολογιών της εταιρίας διαμορφώνεται σε 180.000.311, μετατρέψιμες σε μετοχές.

Επίσης, εισήχθησαν προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Οργανωμένης Αγοράς του Χ.Α. οι 90.000 κοινές ονομαστικές ομολογίες της εταιρείας "Coral", ονομαστικής αξίας και τιμής διάθεσης εκάστης €1.000,00, που προέκυψαν από την έκδοση κοινού εταιρικού ομολόγου, διάρκειας 5 ετών, μη μετατρέψιμου σε μετοχές του εκδότη, με ημερομηνία έκδοσης 11/05/2018, σταθερού επιτοκίου 3,00% ετησίως.

Τέλος, μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και σε συνέχεια της από 02 Μαΐου 2018 ανακοίνωσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, οι μετοχές των εταιρειών Euromedica και Μπουτάρης παραμένουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με την παρ.1 του άρθρου 17 του ν.3371/2005, έως ότου δημοσιοποιήσουν την ετήσια οικονομική έκθεση για την περίοδο που έληξε την 31.12.2017, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.3556/2007.

Τι σχολιάζουν οι αναλυτές της αγοράς

"Οι Οίκοι, ο ένας μετά τον άλλον φαίνεται να στοχεύουν υψηλότερα στον Τραπεζικό κλάδο μετά την ολοκλήρωση και των 'stress tests" αναφέρει ο Ηλίας Ζαχαράκης.

Ουσιαστικά νέα η Αγορά δεν έχει, περιμένοντας τις κινήσεις της Κυβέρνησης σε σχέση με την επόμενη αξιολόγηση.

Το Χ.Α. έχει γίνει Αγορά μετοχών και δεν κινείται στο σύνολο με τους ίδιους ρυθμούς, γεγονός πολύ θετικό και με χαρακτηριστικά "bull market".

Σήμερα είχαμε την εισαγωγή του ομολόγου της CORAL, με άλλη μία πετυχημένη ομολογιακή έκδοση, ενώ περιμένουμε και τις εξαμηνιαίες αλλαγές στον MSCI, γεγονός που μπορεί να μας δώσει όγκους με επιλεκτικές εισροές και εκροές.

Μεσοπρόθεσμα δεν έχει αλλάξει κάτι, παραμένοντας αισιόδοξοι όσο ο Δείκτης δίνει κλεισίματα υψηλότερα του 767.

"Πλέον μένει να δούμε αν το επόμενο διάστημα δοκιμάσουμε νέα έξοδο" επισημαίνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Fast Finance ΑΕΠΕΥ.

Οι διεθνείς οικονομικές εξελίξεις

Από απόλυτη επικράτηση των αγοραστών, χαρακτηρίστηκε η σημερινή συνεδρίαση για τις μεγάλες Αγορές Ασίας και Ειρηνικού, όπου υστέρησε οριακά ο Κορεάτης Kospi (-0,06%). Τα μεγαλύτερα κέρδη για τον δείκτη Hang Seng (+1,35%).

Μικτές οι διαθέσεις στην Ευρώπη, ενώ με ανοδική τάση κινούνται οι δείκτες στην Wall Street.

Οριακές απώλειες για τον Χρυσό, μικρά κέρδη για το Ευρώ και ακόμα μεγαλύτερα για το Πετρέλαιο.

Οι Αμερικανικές γεωτρήσεις θα αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο κομμάτι της ανάπτυξης στην παραγωγή αργού τη φετινή χρονιά, σύμφωνα με τον ΟΠΕΚ. Την ίδια ώρα, προειδοποιεί για σύννεφα πάνω από την Παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη, κυρίως λόγω της Αμερικανικής εμπορικής πολιτικής και των κυρώσεων.

Ο Οργανισμός – που αποτελείται από 14 Μέλη – ανέβασε ελαφρώς την πρόβλεψη του για την Παγκόσμια ζήτηση πετρελαίου το 2018, με δεδομένη την ισχυρή ζήτηση στις Ανεπτυγμένες και Αναδυόμενες Οικονομίες το πρώτο τρίμηνο.

Σύμφωνα με το CNBC, αναμένει την Παγκόσμια κατανάλωση στα 98,85 εκατ. βαρέλια ανά ημέρα, σημειώνοντας άνοδο κατά 1,65 εκατ. βαρέλια, σε σχέση με πέρυσι.

Εκτιμά ότι οι γεωτρήσεις εκτός ΟΠΕΚ θα φτάσουν τα 59,62 εκατ. βαρέλια ανά ημέρα φέτος, ή 1,72 εκατ. περισσότερα από πέρυσι. Οι Αμερικανικές θα αντιπροσωπεύουν περίπου 89% αυτής της ανάπτυξης, με τον Καναδά, τη Βραζιλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Καζακστάν να έχουν επίσης ανεβασμένη δραστηριότητα.

"Οι Αναδυόμενες Οικονομίες με μικρότερες λήξεις ομολόγων και πιο στενά δημοσιονομικά περιθώρια για την αντιμετώπιση του αυξανόμενου κόστους δανεισμού, είναι οι πιο ευάλωτες στην Παγκόσμια αύξηση των επιτοκίων" προειδοποιεί η Moody’s.

H έκθεση του Οίκου αξιολόγησης ξεχωρίζει την Αίγυπτο, το Μπαχρέιν, το Πακιστάν, το Λίβανο και τη Μογγολία ως τις Χώρες που αντιμετωπίζουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο. Ιδιαίτερα εκτεθειμένες είναι και οι Σρι Λάνκα και Ιορδανία.

Επιστροφή στο ΧΑ

"Η Ελλάδα σχεδιάζει να εκδώσει ομόλογα δυο φορές έως το τέλος του έτους, ενώ προχωρά στην πρώτη έκδοση 10ετούς ομολόγου την τελευταία δεκαετία, σε μια προσπάθεια να πείσει τους Επενδυτές ότι δεν χρειάζεται πρόσθετη εξωγενή βοήθεια, μετά τη λήξη του προγράμματος τον Αύγουστο", αναφέρουν Ελληνικές πηγές σε δημοσίευμα του Reuters.

Δυο Κυβερνητικοί Αξιωματούχοι με γνώση των συζητήσεων, δήλωσαν ότι η Αθήνα θέλει να αντλήσει έως και 4,5 δισ. ευρώ από δυο πωλήσεις ομολόγων τους επόμενους μήνες, αναλόγως και των συνθηκών που θα επικρατούν στις Αγορές.

Η μια από τις εκδόσεις θα μπορούσε να είναι ένα 10ετές ομόλογο ύψους περίπου 2-2,5 δισ. ευρώ. Η Ελλάδα δεν έχει πουλήσει ομόλογο με τέτοιο χρονικό ορίζοντα από το 2008, πριν την παγκόσμια κρίση.

Υποεκτέλεση δαπανών με "αιχμή" το πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων, αλλά και ταυτόχρονη υπέρβαση των στόχων για έσοδα σε Κρατικό και Τακτικό Προϋπολογισμό, δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για το τετράμηνο Ιανουαρίου Απριλίου. Το πρωτογενές πλεόνασμα συνεχίζει να εμφανίζεται εντυπωσιακά αυξημένο, σε σχέση με το στόχο, καθώς ανήλθε σε 2,334 δισ. ευρώ όταν ο προϋπολογισμός προέβλεπε μόλις 374 εκατ. ευρώ.

Επιστρέφοντας στο Χ.Α., ο Γενικός Δείκτης κινήθηκε μόνιμα με αρνητικό πρόσημο, υποχωρώντας μέχρι τις 808,6 μονάδες. Στις 17.00 είχε αναρριχηθεί στις 812,93 και μέσω των τελικών δημοπρασιών, ολοκλήρωσε την συνεδρίαση στις 815,99 μονάδες, με ημερήσιες απώλειες 0,78%.

Ο τζίρος "σύρθηκε" στα 36,1 εκατ., από τα οποία τα 0,3 εκατ. αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές (ΜΥΤΙΛ), ενώ ΕΥΡΩΒ, ΟΤΕ και ΑΛΦΑ, απέσπασαν το 32,5% της συνολικής μικτής αξίας συναλλαγών.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, δεν ήθαν σε επαφή με το θετικό πρόσημο οι ΑΛΦΑ, ΑΡΑΙΓ, ΒΙΟ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΔΕΗ, ΜΠΕΛΑ, ΜΥΤΙΛ, ΟΛΠ, ΟΤΕ, ΤΙΤΚ, ΦΦΓΚΡΠ.

Μέσω των τελικών δημοπρασιών, στο χαμηλό ημέρας έκλεισαν οι Μυτιληναίος και ΟΤΕ και στο υψηλό ημέρας οι ΕΕΕ, ΤΙτάν και Grivalia.

Καλύτερη της ενδοσυνεδριακής, αλλά κακή η τελική εικόνα με 41 ανοδικές μετοχές, έναντι 76 πτωτικών, ενώ 12 τίτλοι ολοκλήρωσαν την συνεδρίαση με απώλειες μεγαλύτερες του 4%.

----ΧΠΑ

Με αξιοπρόσεκτες απώλειες ξεκίνησε η χρηματιστηριακή εβδομάδα και στην Αγορά Παραγώγων, ενώ οι μετακυλίσεις θέσεων αύξησαν τις συναλλαγές τόσο στο συμβόλαιο του δείκτη, όσο και στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών (26.272 συμβόλαια).

Στα 7.671 συμβόλαια του δείκτη οι ανοιχτές θέσεις (από 8.285 στην αμέσως προηγούμενη συνεδρίαση) για τον πρώτο μήνα (Μάιος).

Το συμβόλαιο του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 2.340, 1.453 για τον Μάιο, 867 για τον Ιούνιο και 20 για τον Ιούλιο, τιμή εκκαθάρισης για τον πρώτο μήνα 2.124,5) κινήθηκε μεταξύ 2.114 και 2.147 μονάδων και έκλεισε με υποτίμηση 0,7%, σύμφωνα με την τιμή εκκαθάρισης.

Δεν υπήρξε αξιοσημείωτος δανεισμός τίτλων, ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε Eurobank (3.201), Εθνική (12.715), MIG (1.026), Alpha Bank (2.826), Πειραιώς (1.006), ΔΕΗ (2.276), Intralot (624), Folli Follie Group (904), Ελλάκτωρα (189), Ιντρακόμ (198), ΟΤΕ (407), ΑΔΜΗΕ (151), Μυτιληναίο (277).

Οι μεγαλύτερες ανοιχτές θέσεις - συμβόλαια (Μέγεθος Συμβολαίου: 100 Μετοχές, Φυσική Παράδοση), για τον πρώτο μήνα (Ιούνιος), στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών σε: MIG 79.801, Eurobank 24.622, Εθνική 141.197, Alpha Bank 21.989, Πειραιώς 15.687, ΔΕΗ 10.605, Ελλάκτωρα 10.142, ΑΔΜΗΕ 10.019.

Οι σημαντικότερες καθαρές αρνητικές θέσεις που δημοσιοποιήθηκαν στην Επ. Κεφαλαιαγοράς και ξεπερνούν το 0,5% του συνόλου των μετοχών:

     Position Holder                                 Name of Issuer                 NSP        Date

Lansdowne Partners (UK) LLP
PIRAEUS BANK S.A.
1,80%
2018-04-10
 
 
 
 
Lansdowne Partners (UK) LLP
EUROBANK ERGASIAS S.A.
0,60%
2018-03-23
Marshall Wace LLP
PIRAEUS BANK S.A.
0,81%
2018-04-17
Oceanwood Capital ManagementLLP
 
NATIONAL BANK OF GREECE SA
 
0,70%
 
2018-01-10
 
Lansdowne Partners (UK) LLP
 
PUBLIC POWER CORPORATION SA
 
1,24%
 
2018-04-30
 
Oceanwood Capital Management LLP
 
ALPHA BANK SA
 
0,81%
 
2018-04-04
 
Oasis Investments II Master Fund LTD
 
FOLLI FOLLIE S.A.
 
0,75%
 
2018-05-08

NSP: Net Short Position

Οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι, μόνο από OTC (*), καθώς το Χ.Α., πλέον, στην συγκεντρωτική κατάσταση του ΗΔΤ δεν δημοσιεύει τους δανεισμούς από την ΕΧΑΕ, είναι: Alpha Bank 13.945.162 τεμ., (από 14.567.653 τεμ. στην αμέσως προηγούμενη συνεδρίαση), Εθνική 101.271.578 τεμ. (101.261.578), Πειραιώς 17.364.182 τεμ. (17.464.028), ΔΕΗ 5.487.200 τεμ. (5.570.766), Eurobank 23.265.325 τεμ. (22.783.325), Folli Follie Group 2.759.448 τεμ. (2.759.448).

(*) Τα στοιχεία Συναλλαγές Δανεισμού Τίτλων μέσω OTC δηλώνονται από τους χειριστές ΣΑΤ και αφορούν τις ποσότητες που έχουν καταγραφεί στο ΣΑΤ έως και τη προηγούμενη εργάσιμη ημέρα.

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v