Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Πάτησε φρένο στις παρυφές των 700 μονάδων

Το πτωτικό γύρισμα του τραπεζικού κλάδου εξανέμισε τα περισσότερα από τα κέρδη του ΓΔ. Γιατί κάποιοι εκτιμούν ότι η αντίδραση μπορεί να έχει κοντινή ημερομηνία λήξης. Ανοδική κίνηση για Motor Oil, ΕΛ.ΠΕ, ΔΕΗ, Σαράντη και ΕΧΑΕ.

ΧΑ: Πάτησε φρένο στις παρυφές των 700 μονάδων

Οι λίγοι αγοραστές "πιστώθηκαν" και την τέταρτη συνεχόμενη ανοδική συνεδρίαση και μάλιστα το σημερινό θετικό, τελικό, πρόσημο για τον Γενικό Δείκτη, ήλθε σχετικά ευκολότερα από τις αμέσως προηγούμενες ανοδικές συνεδριάσεις, καθώς κατά την σημερινή συνεδρίαση οι βασικοί δείκτες του Χ.Α. κινήθηκαν μόνιμα με θετικό πρόσημο.

Από την άλλη, το "κουδούνι" της λήξης βρήκε τους δείκτες στα χαμηλά ημέρας, ή πολύ κοντά σε αυτά και ασχέτως τελικού προσήμου, θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι στη σημερινή ανοδική συνεδρίαση, τις τελευταίες εντυπώσεις τις "κέρδισαν" οι πωλητές (!)

Αν και σημειώθηκε "γενική επιστράτευση", καθώς στα υψηλά ημέρας το σύνολο των μετοχών που απαρτίζουν τον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης κατέγραφε θετική μεταβολή, ο Δείκτης δεν "τόλμησε" να "αναμετρηθεί" με το ψυχολογικό και τεχνικό όριο των 700 μονάδων, συμπληρώνοντας και έβδομη συνεχόμενη συνεδρίαση, με κλείσιμο χαμηλότερα από το εν λόγω επίπεδο.

Συμπερασματικά, οι αγοραστές μπορεί να προσθέτουν ανοδικές συνεδριάσεις, όμως φαίνεται να "χάνουν χρόνο" καθώς τα βραχυπρόθεσμα "στοιχήματα" ολοκληρώνονται την Παρασκευή και από τις πρώτες συνεδριάσεις της επόμενης εβδομάδας, η Εγχώρια Αγορά θα κληθεί να δείξει τις πραγματικές της "δυνατότητες".

Αν μάλιστα συνυπολογιστεί ότι στις συνεδριάσεις ανοδικής αντίδρασης ο τζίρος είναι σαφώς χαμηλότερος από αυτόν των πτωτικών συνεδριάσεων που είχαν προηγηθεί και με αυτούς του τζίρους το Χ.Α. δεν μπορεί να ελπίζει σε σημαντικά υψηλότερες αποτιμήσεις, τότε οι "short" δικαιούνται να ελπίζουν ότι σύντομα θα ξαναπάρουν τα "ηνία" της τάσης.

Είναι κοινό μυστικό, ότι λίγο πριν ξεκινήσει το road show στο Λονδίνο, έπρεπε να "δημιουργηθεί κλίμα" και σχετικός "καλλωπισμός" των αποτιμήσεων, ενώ στην παραπάνω κίνηση θα έπρεπε να προστεθούν οι κινήσεις των "long" εν όψει του επερχόμενου triple witching Σεπτεμβρίου, οι πιθανές εισροές (που δεν φαίνονται στον τζίρο) λόγω FTSE και αναδιαρθρώσεων χαρτοφυλακίων, αλλά και τα βραχυπρόθεσμα "πονταρίσματα" λόγω της Παρασκευιάτικης "ετυμηγορίας" της Moody΄s για την Ελληνική Οικονομία.

Ασφαλώς και υπάρχει και η πιο συντηρητική "σχολή σκέψης". Σύμφωνα με αυτή, στην Εγχώρια Αγορά βρίσκεται σε εξέλιξη αντίδραση στην πτώση και τίποτα παραπάνω. Η αντίδραση αυτή θα κληθεί να "μετρήσει τις δυνάμεις της" στην πρώτη επιδείνωση του διεθνούς κλίματος.

Στην άποψη των συγκρατημένα απαισιόδοξων, θα πρέπει να προστεθεί η ευδιάκριτη επιστροφή των πωλητών στον Τραπεζικό κλάδο, που έγινε ιδιαίτερα "αισθητή" στο τελευταίο κομμάτι της συνεδρίασης και στις τελικές δημοπρασίες.

Οι πρωινές εκτιμήσεις των αναλυτών

"Η έναρξη του Road Show στο Λονδίνο με τη συμμετοχή 33 εισηγμένων εταιρειών, εκ των οποίων 22 προέρχονται από τον FTSE25 και 11 από τον Mid Cap, συνιστά το βασικό event του διημέρου. Ευλόγως η Επενδυτική Κοινότητα στρέφει το βλέμμα προς τα εκεί, προσδοκώντας ότι είναι δυνατό να διαμορφωθούν προϋποθέσεις για αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος για Ελληνικούς τίτλους" ανέφερε η Κύκλος ΑΧΕΠΕΥ.

"Μετά από 3 συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις, ο Τραπεζικός δείκτης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις πρώτες κρίσιμες βραχυπρόθεσμες αντιστάσεις, τις οποίες εντοπίζουμε στην περιοχή των 620 - 640 μονάδων. Η προσέγγιση των επιπέδων αυτών μπορεί, πιθανότατα, να συμπαρασύρει τον Γενικό Δείκτη προς τις 720 μονάδες, χωρίς να μπορούμε, ωστόσο, να μιλάμε για μία διευρυμένη ανοδική αντίδραση του Χ.Α. Παράλληλα τα μάτια μας στρέφονται στον MSCI emerging markets, ο οποίος μετά από απώλειες 22% και έχοντας παραβιάσει οριακά το ανοδικό κανάλι που διαγράφει από τον Ιανουάριο 2016, παρουσιάζει σημάδια σταθεροποίησης που θα στηρίξουν και την προσπάθεια της δικής μας Αγοράς" τόνιζε η Merit Sec.

"Για τη σημερινή συνεδρίαση περιμένουμε η μεταβλητότητα να επικρατήσει για μία ακόμη ημέρα, με τον Τραπεζικό δείκτη να είναι στο επίκεντρο και την ψυχολογία να επηρεάζεται από τις Αγορές του εξωτερικού.
Περιμένουμε συσσώρευση με μικρές κινήσεις και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο road show στο Λονδίνο" τόνιζε στο πρωινό της report η Beta Sec.

"Ο Γενικός Δείκτης του Χ.Α. επιχειρεί ανοδική αντίδραση από τα χαμηλά 52 εβδομάδων και τις 675 μονάδες. Η πτωτική τάση έχει επιβεβαιωθεί, αλλά αν πάντως ο ΓΔ διατηρήσει τον ρυθμό πτώσης του τελευταίου επταμήνου, δεν θα πρέπει σε αυτή τη φάση να κινηθεί κάτω από τις 675 μονάδες. Λόγω της έντασης του πτωτικού κύματος, αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η διατήρηση των 675 μονάδων για τη δημιουργία ανοδικής αντίδρασης. Και ο δείκτης Τραπεζών πραγματοποίησε χαμηλό 52 εβδομάδων, επιβεβαιώνοντας την πτωτική τάση. Επιχειρεί πλέον ανοδική αντίδραση με πρώτη βραχυχρόνια αντίσταση στις 625 μονάδες και λογικό στόχο τις 670 μονάδες. Το σενάριο αυτό αναιρείται σε περίπτωση δημιουργίας νέου χαμηλού 52 εβδομάδων. Σε κάθε περίπτωση, η τάση είναι πτωτική και το πτωτικό κύμα πολύ έντονο" τόνιζε η Ελληνοαμερικανική ΑΧΕΠΕΥ.

Επιστρέφοντας στο Χ.Α., αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τραπεζικός δείκτης κινήθηκε με θετικές διαθέσεις, αναρριχόμενος μέχρι τις 617,49 μονάδες (+1,75%), όμως στις 17.00 βρέθηκε στο χαμηλό ημέρας των 606,66 (-0,03%) για να έλθουν οι τελικές δημοπρασίες και να το κλείσουν ακόμα χαμηλότερα και πιο συγκεκριμένα στις 603 μονάδες, με ημερήσιες απώλειες 0,64% και στο χαμηλό ημέρας (!)

Από τις επιμέρους Δεικτοβαρείς Τραπεζικές μετοχές, μόνο η Eurobank (+0,38%) δεν ήλθε σε επαφή με το αρνητικό πρόσημο, ενώ στο "κόκκινο" ολοκλήρωσαν την συνεδρίαση οι Alpha Bank (-0,46%), Εθνική (-0,39%) και Πειραιώς (-3,52%). Όλοι οι παραπάνω τίτλοι ολοκλήρωσαν την συνεδρίαση στα χαμηλά ημέρας, ή πολύ κοντά σε αυτά.

Αξίζει υπενθύμισης ότι το ημερήσιο "stop short" για τον Τραπεζικό δείκτη είναι στις 671 μονάδες και για τις Alpha Bank, Εθνική, Eurobank και Πειραιώς στα 1,478, 2,10, 0,716 και 2,236 ευρώ, αντίστοιχα.

Απόλυτα συγκρατημένα δηλώνουν οι περισσότεροι από τους αναλυτές, μετά την ευδιάκριτη επανεμφάνιση των πωλητών στο Τραπεζικό ταμπλώ και όχι μόνο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι συνεχίστηκαν οι αυξητικές διαθέσεις των αποδόσεων στις Αγορές ομολόγων (στο 3,07% η απόδοση του Αμερικανικού 10ετους, στο 4,06% η απόδοση του Ελληνικού 10ετους τίτλου).

Ερχόμενοι στον μη Τραπεζικό 25αρη, ασφαλώς και η τελική εικόνα με αρκετούς τίτλους να ολοκληρώνουν την συνεδρίαση στο "κόκκινο" δεν έχει σχέση με την ενδοσυνεδριακή "καταπράσινη" διάθεση.

Δεύτερη συνεχόμενη ανοδική συνεδρίαση για την Αεροπορία Αιγαίου (+0,52%), αλλά και 11 συνεχόμενα κλεισίματα χαμηλότερα από το ψυχολογικό όριο των 8,00 ευρώ. Το ημερήσιο "stop short" έχει κατέβει στα 7,87 ευρώ, ενώ στα 7,40 ευρώ είναι η πρώτη σημαντική στήριξη.

Μόνιμα με θετικό πρόσημο κινήθηκε σήμερα ο τίτλος του ΟΠΑΠ (+1,96%), που επέστρεψε, με κλείσιμο, υψηλότερα των 9,00 ευρώ. Αν δώσει κλεισίματα υψηλότερα των 9,22 ευρώ (ημερήσιο σήμα επανατοποθετήσεων), οι επόμενες αντιστάσεις στα 9,46 και 9,83 ευρώ. Ισχυροποιημένη η στήριξη στα 8,95 ευρώ.

Στις χαμηλότερες κεφαλαιοποιήσεις, αντέδρασε η Cenergy (+2,34%) μετά από τέσσερις πτωτικές συνεδριάσεις και δύο αμετάβλητες, στις τελευταίες έξι, ιδιαίτερα επιθετικοί προς το τέλος οι αγοραστές στην Frigoglass (+8,82%), πέμπτη συνεχόμενη ανοδική συνεδρίαση για την Γενική Εμπορίου (+0,80%), ενώ νέα υψηλά 10ετιες σημείωσε η Quest (+0,36%).

Τρίτη συνεχόμενη ανοδική συνεδρίαση για την Ελλάδος (+1,43%), έβδομη συνεχόμενη πτωτική για την MIG (-0,23%), ενώ το Ιατρικό (-3,74%) συμπλήρωσε έξι πτωτικές συνεδριάσεις και μία αμετάβλητη, στις τελευταίες επτά.

Τεχνικά, ασφαλώς και τίποτα δεν αλλάζει όσο ο Γενικός Δείκτης παραμένει χαμηλότερα των 700 μονάδων, με τις πρώτες στηρίξεις να εντοπίζονται στις 684 και 679 μονάδες.

Για τον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (+0,36%), παραμένει ζητούμενο το κλείσιμο υψηλότερα των 1830 μονάδων, κίνηση που μπορεί να ανοίξει τον δρόμο προς τις 1854 μονάδες. Στις 1860 μονάδες το ημερήσιο "stop short".

Τι σχολιάζουν οι αναλυτές της αγοράς

"Καταλυτικά λειτούργησαν στην πρόσφατη προσπάθεια ανάκαμψης της Αγοράς, οι προσδοκίες της ερχόμενης Παρασκευής. Η τριπλή λήξη Παραγώγων, οι επικείμενες εισροές από τον FTSE emerging markets και οι ελπίδες αναβάθμισης από τον Οίκο Moody’s (Β3) μετά το πέρας της συνεδρίασης, έδωσαν το απαραίτητο 'θάρρος', στους 'φοβισμένους' κατά τα άλλα αγοραστές" επισημαίνει ο Νικόλας Πετράκης.

Όσον αφορά τον δείκτη Τραπεζών, παρά την πρόσφατη ανοδική αντίδραση έως και 11%, η βραχυπρόθεσμη τάση παραμένει ξεκάθαρα πτωτική. Σε περίπτωση διάσπασης των 615 μονάδων, οι επόμενες κρίσιμες αντιστάσεις εντοπίζονται στις 655 και στις κομβικές πλέον 695 μονάδες.

Η τεχνική εικόνα της Αγοράς συνεχίζει να διατηρείται πτωτική, μετά από την εμφανή αδυναμία κατοχύρωσης των 691 μονάδων, όπου και θα σήμαινε την ακύρωση του βραχυπρόθεσμου σήματος πώλησης. Μία επιβεβαιωμένη διάσπαση των 691 μονάδων, θα ανεβάσει τον πήχη στις 714 μονάδες, όπου και βρίσκονται τα επόμενα κρίσιμα επίπεδα αντιστάσεων.

Προς το παρόν, αυτό που διαφαίνεται είναι μια αντίδραση στην πτώση, καθώς μόνο με κλείσιμο ψηλότερα των 743 μονάδων θα έχουμε επαναφορά της ανοδικής μεσοπρόθεσμης τάσης.

"Σε κάθε άλλη περίπτωση λοιπόν, ο στόχος των 657 μονάδων παραμένει ως το επικρατέστερο σενάριο" εκτιμά ο κ. Πετράκης (Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ).

Οι διεθνείς οικονομικές εξελίξεις

Με μικτές διαθέσεις ολοκλήρωσαν την σημερινή συνεδρίαση οι μεγάλες Αγορές Ασίας και Ειρηνικού.

Θετικό το κλίμα στον Ευρώπη, μικτά τα πρόσημα στην Wall Street.

Μικρά κέρδη για Πετρέλαιο και Χρυσό, πλάγια κίνηση για το Ευρώ.

Σε μία ευρέως αναμενόμενη κίνηση, η BoJ διατήρησε το βραχυπρόθεσμο επιτόκιο στο -0,1%, με δέσμευση να ωθήσει την απόδοση του 10ετους ομολόγου, περίπου στο μηδέν. "Η Οικονομία της Ιαπωνίας επεκτείνεται μέτρια», σημείωσε η Τράπεζα, ανακοινώνοντας την απόφαση της.

Ο πληθωρισμός στη Βρετανία σημείωσε αναπάντεχη άνοδο, φτάνοντας σε υψηλό έξι μηνών τον Αύγουστο. Σε ετήσια βάση, διαμορφώθηκε στο 2,7%, από 2,5% τον Ιούλιο, ξεπερνώντας τις προβλέψεις δημοσκόπησης του Reuters που έκανε λόγο για πτώση στο 2,4%.

"Η Ευρωζώνη χρειάζεται ένα μεγάλο και καλά σχεδιασμένο δημοσιονομικό εργαλείο, για την αντιμετώπιση κρίσεων, το οποίο θα αποφεύγει την πρόκληση ηθικού κινδύνου", τόνισε ο πρόεδρος της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι.

Οι ενάρξεις κατοικιών ενισχύθηκαν τον Αύγουστο, στις ΗΠΑ. Ειδικότερα, οι ενάρξεις κατοικιών πραγματοποίησαν άλμα 9,2%. Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Εμπορίου, ο συνολικός αριθμός διαμορφώθηκε στο εποχικά προσαρμοσμένο μέγεθος του 1,282 εκατ. κατοικιών. Οι αναλυτές προέβλεπαν ότι θα αυξηθούν στο 1,235 εκατ.

Το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών των ΗΠΑ υποχώρησε 17% το δεύτερο τρίμηνο και άγγιξε το χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων τριών ετών. Υποχώρησε στα $101,5 δισ., από το αναθεωρημένο ποσό των $121,7 δισ. του πρώτου τριμήνου.

Το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών ήταν 2% του ΑΕΠ το δεύτερο τρίμηνο, σημειώνοντας υποχώρηση από το 2,4% του πρώτου τριμήνου και αρκετά χαμηλότερα από το "peak" του 6,3% το 2005.

Επιστροφή στο ΧΑ

Την εκτίμηση ότι η περίοδος της υποαπόδοσης της Εγχώριας Αγοράς δεν θα διαρκέσει για πάντα, διατυπώνει η Alpha Finance, με αφορμή το 13ο ετήσιο Roadshow που διοργανώνει ο Όμιλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών στο Λονδίνο και συμμετέχουν 33 εταιρείες.

Ως "top picks" η χρηματιστηριακή προτιμάει τη Μυτιληναίος (τιμή - στόχος τα 14,1 ευρώ), τον ΟΤΕ (τιμή - στόχος τα 14,35 ευρώ) και την Jumbo (τιμή - στόχος τα 21 ευρώ), με την πρώτη να έχει μάλιστα την υψηλότερη στάθμιση στο model portfolio της Alpha Finance με ποσοστό 20%, έναντι 15% του ΟΤΕ και 10% της Jumbo. Με 10% συμμετέχουν επίσης ΕΛ.ΠΕ., Motor Oil, Εθνική Τράπεζα, ΟΛΠ και Τιτάν και 5% μετρητά.

Επιστρέφοντας στο Χ.Α., ο Γενικός Δείκτης κινήθηκε μόνιμα με θετικό πρόσημο αναρριχόμενος μέχρι τις 698,27 μονάδες (+1,69%). Στις 17.00 είχε υποχωρήσει στις 691,01 (+0,63%) και μέσω των τελικών δημοπρασιών, ολοκλήρωσε την συνεδρίαση στις 689,59 μονάδες, με ημερήσια κέρδη 0,42%.

Ο τζίρος στα 37,5 εκατ., από τα οποία τα 2,5 εκατ. αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές (ΟΤΕ, ΙΝΤΚΑ, ΤΕΝΕΡΓ, ΑΛΦΑ), ενώ ΑΛΦΑ, ΟΤΕ και ΜΟΗ απασχόλησαν το 38,5% της συνολικής μικτής αξίας συναλλαγών.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, δεν ήλθαν σε επαφή με το αρνητικό νπρόσημο οι ΕΥΡΩΒ, ΔΕΗ, ΕΛΠΕ, ΟΠΑΠ, ΣΑΡ. Μέσω των τελικών δημοπρασιών, στο χαμηλό ημέρας έκλεισαν οι Εθνική, Grivalia, ΟΛΠ και ΟΤΕ.

Σαφώς υποδεέστερη της ενδοσυνεδριακής η τελική εικόνα, με 49 ανοδικές μετοχές, έναντι 51 πτωτικών, ενώ 13 τίτλοι ολοκλήρωσαν την συνεδρίαση με απώλειες μεγαλύτερες του 3%.

----ΧΠΑ

Ανοδικών συνεδριάσεων συνέχεια και στην Αγορά Παραγώγων, ενώ οι συνεχιζόμενες μετακυλίσεις θέσεων αύξησαν έτι περαιτέρω τις συναλλαγές, τόσο στο συμβόλαιο του δείκτη, όσο και στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών (218.502 συμβόλαια).

Στα 5.112 συμβόλαια του δείκτη οι ανοιχτές θέσεις (από 6.450 στην αμέσως προηγούμενη συνεδρίαση) για τον πρώτο μήνα (Σεπτέμβριος).

Το συμβόλαιο του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 6.168, 3.001 για τον Σεπτέμβριο, 3.105 για τον Οκτώβριο και 62 για τον Νοέμβριο, τιμή εκκαθάρισης για τον πρώτο μήνα 1.818,75) κινήθηκε μεταξύ 1.806,5 και 1.833,5 μονάδων και αιφνιδιαζόμενο από τις τελικές δημοπρασίες, γύρισε σε υπερτίμηση 0,35%, σύμφωνα με την τιμή εκκαθάρισης.

Ελάχιστος ο αξιοσημείωτος δανεισμός τίτλων (5.000 Lamda Development, 23.598 Ελλάκτωρ 5.000 Πειραιώς, 15.000 Intralot), ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε Eurobank (10.971), Alpha Bank (16.406), Πειραιώς (6.381), MIG (9.740), Μυτιληναίος (3.078), ΔΕΗ (4.043), ΟΠΑΠ (1.198), ΟΤΕ (728), Viohalco (1.829), Intralot (4.727), ΑΔΜΗΕ (1.754), Εθνική (145.611), Ελλάκτωρα (1.535), Τέρνα Ενεργειακή (599), ΓΕΚ (803), Ελ. Πετρέλαια (1.523), Jumbo (513), Ιντρακόμ (1.526), Cenergy (2.130), Τρ. Αττικής (142), ΕΧΑΕ (671), ΕΥΔΑΠ (732), Lamda Development (960), Motor Oil (626), ΟΛΠ (111), Τιτάνα (105).

Οι μεγαλύτερες ανοιχτές θέσεις - συμβόλαια (Μέγεθος Συμβολαίου: 100 Μετοχές, Φυσική Παράδοση), για τον πρώτο μήνα (Σεπτέμβριος), στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών σε: MIG 26.431, Eurobank 29.228, Alpha Bank 22.472, Εθνική 158.332.

Οι σημαντικότερες καθαρές αρνητικές θέσεις που δημοσιοποιήθηκαν στην Επ. Κεφαλαιαγοράς και ξεπερνούν το 0,5% του συνόλου των μετοχών:

      Position Holder                                   Name of Issuer                NSP         Date

Lansdowne Partners (UK) LLP

PIRAEUS BANK S.A.

2,51%

2018-09-3

 

 

 

 

Lansdowne Partners (UK) LLP

EUROBANK ERGASIAS S.A.

0,62%

2018-08-13

Marshall Wace LLP

PIRAEUS BANK S.A.

0,90%

2018-07-31

Oceanwood Capital ManagementLLP

 

NATIONAL BANK OF GREECE SA

 

0,70%

 

2018-01-10

 

Lansdowne Partners (UK) LLP

 

PUBLIC POWER CORPORATION SA

 

1,40%

 

2018-08-30

 

Oceanwood Capital Management LLP

 

ALPHA BANK SA

 

1,00%

 

2018-08-17

 

Oasis Investments II Master Fund LTD

 

FOLLI FOLLIE S.A.

 

0,80%

 

2018-05-17

 

Oceanwood Capital Management LTD

 

EUROBANK ERGASIAS S.A.

.

 

0,57%

 

2018-07-11

NSP: Net Short Position

Οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι, μόνο από OTC (*), καθώς το Χ.Α., πλέον, στην συγκεντρωτική κατάσταση του ΗΔΤ δεν δημοσιεύει τους δανεισμούς από την ΕΧΑΕ, είναι: Alpha Bank 22.050.044 τεμ., (από 21.293.044 τεμ. στην αμέσως προηγούμενη συνεδρίαση), Πειραιώς 22.746.558 τεμ. (22.617.654), ΔΕΗ 6.158.872 τεμ. (6.158.872), Eurobank 21.994.982 τεμ. (22.088.654), Εθνική 9.610.013 τεμ. (9.610.013) Folli Follie Group 1.369.636 τεμ. (1.369.636).

(*) Τα στοιχεία Συναλλαγές Δανεισμού Τίτλων μέσω OTC δηλώνονται από τους χειριστές ΣΑΤ και αφορούν τις ποσότητες που έχουν καταγραφεί στο ΣΑΤ έως και τη προηγούμενη εργάσιμη ημέρα.

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v