Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INVESTMENT SCANNER

Φωτίζει τις κρίσιμες πλευρές των αγορών για την εβδομάδα που έρχεται

Τα νέα όρια κίνησης για μετοχές, εμπορεύματα, ισοτιμίες

Τα νέα όρια κίνησης για μετοχές, εμπορεύματα, ισοτιμίες

Το ερώτημα από τους αυξημένους όγκους συναλλαγών στις διεθνείς αγορές μετοχών και ποια μηνύματα στέλνει η πραγματική οικονομία. Γιατί είναι καθοδική η τάση για χρυσό και πετρέλαιο. Η πρώτη ανάγνωση της συμφωνίας για το χρέος.

Τι «τιμολογούν» τώρα οι διεθνείς αγορές

Τι «τιμολογούν» τώρα οι διεθνείς αγορές

Πώς διαβάζουν οι επενδυτές τις εξελίξεις στην Ευρώπη και τις κινήσεις των κεντρικών τραπεζών. Ποια είναι τα ορόσημα της εβδομάδας και τα επίπεδα που έχουν σημασία για μετοχές, ισοτιμίες, εμπορεύματα. Τι δείχνει η εικόνα στο ΧΑ.

Ποια σινιάλα στέλνουν οι αγορές

Ποια σινιάλα στέλνουν οι αγορές

Οι καταλύτες που θα διαμορφώσουν την τάση στο ελληνικό Χρηματιστήριο. Γιατί η τουρική λίρα θα συνεχίσει την πτωτική πορεία. Η τεχνική εικόνα για τη Wall Street. Ανευρες κινήσεις από το χρυσό. Οι προβλέψεις για την τιμή του πετρελαίου.

Ανθεκτικές οι «άμυνες» στις διεθνείς αγορές

Ανθεκτικές οι «άμυνες» στις διεθνείς αγορές

Ενώπιον σημαντικών στηρίξεων βρίσκονται οι μετοχικές αγορές και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού, μετά τις πιέσεις των τελευταίων εβδομάδων. Τα κρίσιμα επίπεδα στο Χρηματιστήριο της Αθήνας και η εικόνα σε ισοτιμίες και εμπορεύματα.

Κινήσεις… εκτός προγράμματος στις αγορές

Κινήσεις… εκτός προγράμματος στις αγορές

H άνοδος του γεωπολιτικού ρίσκου και οι κατηγορίες επενδύσεων που ευνοούνται από τη συγκυρία. Το βαθύτερο πλήγμα για το ΧΑ από την υπόθεση Folli και η ανατροπή στα ομόλογα. Πώς διαμορφώνονται οι τάσεις σε ισοτιμίες και εμπορεύματα.

Ποια σινιάλα στέλνουν τώρα οι αγορές

Γιατί παραμένουν κρίσιμα τα επίπεδα των 800 μονάδων για το Χρηματιστήριο. Η τεχνική εικόνα της Folli Follie. Kερδίζει πόντους το θετικό σενάριο για την πορεία της Wall Street. Ανοδικό το momentum του μαύρου χρυσού λόγω Ιράν.

Ποιες αγορές διατηρούν τώρα το momentum

Η πρόσκρουση του Χρηματιστηρίου της Αθήνας στις 860 μονάδες και πού βγαίνουν οι άμυνες για το Γενικό Δείκτη. Τα θετικά σινιάλα για DAX και FTSE 100 και πώς διαμορφώνεται τώρα η τάση στην Wall Streest, το πετρέλαιο, το χρυσό και τις ισοτιμίες.

Ποια σινιάλα στέλνουν τώρα οι αγορές

Τι σηματοδοτούν οι αντίθετες πορείες του αμερικανικού 10ετούς και του ελληνικού κρατικού τίτλου. Κρίσιμες οι 850-860 μονάδες για το ΧΑ. Τα κρίσιμα επίπεδα για χρυσό, δολάριο και πετρέλαιο.

Ποια είναι τα σημεία καμπής για τις αγορές

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται για το ελληνικό χρηματιστήριο, το πετρέλαιο και τον χρυσό. H μεταβλητότητα και οι τεχνικού χαρακτήρα κινήσεις. Πώς κινούνται οι ισοτιμίες. Το ράλι του αλουμινίου και ο ρωσικός παράγοντας.

Η σκιά της Συρίας πάνω από τις αγορές

Τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η πυραυλική επίθεση στη Συρία και γιατί αναμένεται οι αγορές να επιστρέψουν στην... κανονικότητα. Γιατί χρειάζεται προσοχή ο χρυσός. Τα μηνύματα για ΧΑ, Wall, ισοτιμίες και εμπορεύματα.

Ποιες αγορές στέλνουν τώρα σήματα στους επενδυτές

Αγορές στον... αστερισμό της μεταβλητότητας!

v