Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κινήσεις σταθεροποίησης στις ασιατικές αγορές

Το γενικότερο κλίμα παραμένει επιβαρυμένο λόγω της εξέλιξης της πανδημίας. Στο ετήσιο συμπόσιο της Federal Reserve στις ΗΠΑ στραμμένη η προσοχή των επενδυτών.

Κινήσεις σταθεροποίησης στις ασιατικές αγορές

Μικτά πρόσημα με ήπιες μεταβολές εμφανίζουν τα κυριότερα ασιατικά χρηματιστήρια, με την προσοχή των επενδυτών να είναι στραμμένη στο ετήσιο συμπόσιο της Federal Reserve που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.

Το γενικότερο κλίμα παραμένει επιβαρυμένο λόγω της εξέλιξης της πανδημίας και τις ανησυχίες για τις επιπτώσεις που θα έχει στην ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας, ωστόσο η έγκριση που πήρε το εμβόλιο της Pfizer κατά της Covid από την FDA δημιουργεί αισιοδοξία.

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας δεν σημείωνε αξιόλογη μεταβολή  ενώ ο δείκτης Nikkei του Τόκιο υποχωρεί οριακά στις 27.726 μονάδες.

Υψηλότερα κατά 0,47% ο Shanghai Composite στις 3.530 μονάδες, ο CSI σταθεροποιείται στις 4.888 μονάδες, ο Hang Seng υποχωρεί κατά 0,13% στις 25.697 μονάδες, κατά 0,16% ενισχύεται ο Kospi στις 3.143 μονάδες και κατά 0,46% ο ASX στις 7.809 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v